Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Къща за гости Сидеров** (Siderov Family Hotel**)
Китен
- ресторант
- лятна градина
- паркинг
- интернет
- климатик
- тераса
- мини бар
- баня/тоалетна
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ

 

Чудесно място за отдих в Китен е симпатичната Къща за гости  „Сидеров”. Тя може да Ви предложи доста уютно местенце, където да прекарате приятно лятната си ваканция. Впечатлени ще останете от всички удобства, които са предвидили помещенията тук за Вас.

Къщата се радва на много добро разположение. От северния и южния плаж в Китен ще Ви делят само триста метра. Близо до Вас ще бъде и центърът на градчето, където ще можете да разгледате най-различни магазини и да се насладите на специалитетите на симпатичните заведения.

В къщата е осигурено място, достатъчно за настаняването на четиридесет и един души. Стаите са различни по вид. Можете да наемете ДВОЙНА СТАЯ или пък ТРОЙНО ПОМЕЩЕНИЕ. Предлагат се и уютни АПАРТАМЕНТИ. При всеки случай ще можете да се наслаждавате на красива гледка от собствената Ви ТЕРАСА. Оборудвани ще бъдете и с телевизор. На него ще гледате различни кабелни програми. Помещението Ви ще се обслужва и от КЛИМАТИК, както и от мини бар. Безплатен ще е и WI-FI ИНТЕРНЕТЪТ.

Гостите на къщата могат да разчитат на безплатно място на ПАРКИНГА. Също така, всички ще бъдат поканени да посетят приятния РЕСТОРАНТ „Китенска перла”, който представлява фамилна собственост. Той се разполага на петдесетина метра от хотела и ще Ви предложи наистина прекрасна кухня. Всички ястия, приготвени тук са апетитни и изключително вкусни.

Заповядайте в Къща за гости „Сидеров”, Китен!

 

Контакти:
ул. Урдовиза 32, Китен
тел.: 0550 36 607; 0889 521 747
e-mail:
GPS координати:
42.237053 N 27.778599 E
Карта в Google Maps
Информация:
- ресторант
- лятна градина
- паркинг
- интернет
- климатик
- тераса
- мини бар
- баня/тоалетна
Атмосфера:
- приятна
Говорими езици:
Български, Английски
Капацитет:
- двойни стаи
- тройни стаи
- апартаменти
Храна:
В ресторанта на семейния хотел
Брой посещения: 7069
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти