Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Апартаменти Кисьови (Kisyovi Apartment)
Девин
- телевизор
- кабелна телевизия
- хладилник
- тераса
- печка
- микровълнова
- кафемашина
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ

 

Апартаменти „Кисьови“ ще Ви поканят в комфортната си обстановка, обещавайки Ви чудесно прекарване на дните Ви в Девин. Ще откриете помещенията разположени на една от най-тихите улички, от където има изглед към центъра на градчето.

И ДВАТА АПАРТАМЕНТА са с капацитет от четири места. На услугите на обитателите ще бъдат по няколко помещения – удобна СПАЛНЯ, чудесна КУХНЯ с ТРАПЕЗАРИЯ, както и собствени баня и тоалетна.
Екстрите, които ще използвате, също не са малко. Поставени в апартаментите са 32-ИНЧОВИ ПЛАЗМЕНИ ТЕЛЕВИЗОРИ, на които ще гледате всякакви КАБЕЛНИ ПРОГРАМИ. В кухнята пък са поставени всички нужни уреди за приготвянето на храна – на лице са ГОТВАРСКА ПЕЧКА и МИКРОВЪЛНОВА. Ще използвате ХЛАДИЛНИК, а също и КАФЕ МАШИНА. Предвидени са и удобства като например Wi-Fi ИНТЕРНЕТ.

Безспорно едно от най-приятните неща, на които се наслаждаваме през почивните дни, това е времето, прекарано на балкона, докато се наслаждаваме на изгледа и спокойствието, царящо наоколо. Апартаменти „Кисьови“ ще се погрижат за това Ваше удобство, предлагайки ви ВЕРАНДА с очарователен ПАНОРАМЕН ИЗГЛЕД към града.

Насред неповторимата атмосфера на Родопа планина, ще откриете едно идеално местенце за почивка. От тук ще се радвате на хубостта на Девин, на неговите лековити минерални извори на множеството любопитни забележителности в околността, както и на неповторимите възможности за релаксация, които ще Ви бъдат предоставени.

Цена – 40 ЛЕВА за апартамент.
Ще получите и 10% ОТСТЪПКА в заведенията на СПА комплекс „Струилица“.

Заповядайте!

Контакти:
ул. Филип Тотьо 14, Девин
тел.: 0876 630 963; 0899 195 568
e-mail:
web: kisyovi-devin.com
GPS координати:
41.738232 N 24.398687 E
Карта в Google Maps
Информация:
- телевизор
- кабелна телевизия
- хладилник
- тераса
- печка
- микровълнова
- кафемашина
Атмосфера:
- уютна
Говорими езици:
Български, Английски, Руски
Капацитет:
- 2 апартамента
Храна:
В близост до апартаментите
Брой посещения: 3148
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти