Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Семеен Хотел Здравeц*** (Zdravec Family Hotel***)
Девин
- 6 двойни стаи
- 4 студия
- ресторант
- рум сървис
- телевизор
- кабелна телевизия
- централно отопление
- цветна градина
- тераса
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ

 

Великолепната природа на курортното селище Девин винаги е очаровала своите посетители. Градът се намира в западната част на Родопите – една от най-красивите ни планини. Всички традиции, песни, легенди и обичаи на този край ревностно се съхраняват от местните и винаги са в състояние да омаят посетителите.

Семеен хотел Здравец е едно от местата, от където можете да се насладите на цялото очарование на родопския край.

ХОТЕЛЪТ РАЗПОЛАГА С УЮТНО ОБЗАВЕДЕНИ ДВОЙНИ СТАИ И СТУДИЯ.


Във всяка една от стаите ще откриете онези удобства, от които се нуждаете. Собствен санитарен възел, баня , душ кабина, телефон – всичко е тук.


През зимния сезон ще можете да разчитате на централно отопление. Безплатен паркинг с постоянно видео наблюдение също ще бъде на Ваше разположение.Ще можете да използвате БЕЗЖИЧЕН ИНТЕРНЕТ и кабелна телевизия, а възможността да наблюдавате великолепието на Девин ще бъде подсигурена от ТЕРАСАТА към всяка от стаите. Настаняването по стаите се извършва след 14.00 ч., а освобождаването – до 12.00 ч.

Хотел Здравец разполага със страхотен РЕСТОРАНТ, които е прекрасно място за Вас ако сте почитатели на кулинарния туризъм. Традиционни родопски специалитети като пататник, пъстърва на жар, качамак, боб в гърне са само част от вкусотиите, които ще можете да опитате. Те ще бъдат поднесени в механа с пещ – огнище, решена в типично родопски стил.

Разходките тук също няма да бъдат скучни. От Семеен хотел Здравец ще организираме за Вас всяка ЕКСКУРЗИЯ, OFF ROAD преход, пешеходен тур и разходка по някоя от множеството еко пътеки тук. Изобилието от природни и исторически паметници и забележителности тук е голямо. Някои от най-вълнуващите пещери се намират в околността. В близост се намира и архитектурния резерват Широка лъка.

Няма как да Ви бъде скучно, ако изберете да почивате при нас!

 

Контакти:
Информация:
- ресторант
- рум сървис
- телевизор
- кабелна телевизия
- централно отопление
- цветна градина
- тераса
Говорими езици:
Български, Английски, Руски, Сърбохърватски, Чешки
Капацитет:
- 6 двойни стаи
- 4 студия
Храна:
В ресторанта на семейния хотел
Брой посещения: 3144
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти