Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Хотел Търнава*** (Tarnava Hotel***)
Велико Търново
- 2 единични стаи
- 5 стандартни
- 4 луксозни двойни стаи
- 1 луксозно студио
- 2 луксозни апартамента
- климатик
- интернет
- минибар
- дневен бар
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ


Очарователният Хотел „Търнава“ се радва на прекрасна локализация в красивия старопрестолен град Велико Търново. Ще го откриете да се разполага на двеста метра от крепостта Царевец, наслаждавайки се на неповторимата атмосфера на стария град. Близо до Вас ще се разполагат и всички основни забележителности. Отличното разположение на сградата ще осигури удобство както на бизнес гостите на хотела, така и на онези, дошли тук, за да прекарат една приятна ваканция.

Възможностите за настаняване в хотела са разнообразни. Сред помещенията, от които ще избирате, има ДВЕ комфортни ФАМИЛНИ СТАИ, както и ДВЕ уютни ЕДИНИЧНИ СТАИ. На разположение ще бъдат и ПЕТ стандартни ДВОЙНИ СТАИ, три от които се радват на спалня, а другите две – на отделни легла. Сред предложенията са и ТРИ уютни МАНСАРДНИ ДВОЙНИ ПОМЕЩЕНИЯ от икономичен тип.

Обзавеждането на стаите в Хотел „Търнава“ е решено в типичния стил за една стара градска къща. Интериорът ще Ви предразположи със своите топли, меки багри. Помещенията тук се радват и на отлично оборудване. Гостите на хотела ще използват ТЕЛЕВИЗОРИ, както и кабелна телевизия. На разположение в помещенията ще бъдат мини хладилници, електрически кани и чаши за приготвяне на напитки. Ще разполагате с телефон, а в банята Ви ще има и сешоар. Стаите се радват на локално парно отопление, както и на климатици. Всички стандартни помещения се радват на красив изглед от своите кокетни ТЕРАСИ. Можете да разчитате и на Wi-Fi Интернет на територията на хотела.

Чувствайте се поканени и в малкия симпатичен ЛОБИ БАР на Хотел „Търнава“. Тук всяка сутрин се сервира чудесна закуска – бюфет, включващ всякакви вкусни и здравословни предложения, както и разнообразие от напитки.

Хотелът
ще Ви предложи и много допълнителни услуги. Така например можете да се възползвате от удобството на обслужването по стаите (room service). А при нужда разчитайте и на пране и гладене.

Заповядайте в Хотел „Търнава“!

Контакти:
гр. Велико Търново
адрес: ул. Иван Вазов 6
тел.: 062 603 862; 0889 89 89 85
e-mail:
web: hotel-tarnava.com
GPS координати:
43.082007 N 25.64167 E
Карта в Google Maps
Информация:
- климатик
- интернет
- минибар
- дневен бар
Атмосфера:
- уютна
Говорими езици:
Български, Английски, Италиански, Руски, Немски, Френски
Капацитет:
- 2 единични стаи
- 5 стандартни
- 4 луксозни двойни стаи
- 1 луксозно студио
- 2 луксозни апартамента
Храна:
В ресторанта на хотела
Брой посещения: 4352
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти