Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Къща Слънчев ден (Sunny Day House)
Асеновград
- 2 двойни стаи
- 2 тройни стаи
- паркинг
- интернет
- телевизор
- тераса
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ


В красивото село Бачково, съвсем близо до Асеновград, се разполага приветливата Къща за гости „Слънчев ден“. От тук ще се радвате на прелестта на Родопа планина, което е и една от причините почивката тук да е толкова отпускаща, приятна и спокойна.  Мястото е идеално и за планински, както също и за еко туризъм. Онези, които обичат да прекарват времето си сред красотата на природата също ще оценят приятните мигове тук.

За настаняване в къщата са предвидени два вида помещения. Ще можете да избирате сред две удобни ДВОЙНИ СТАИ и две чудесни ТРОЙНИ ПОМЕЩЕНИЯ. Всяко от тези предложения се радва на свой собствен интериор. А на която и от стаите да се спрете, то можете да бъдете напълно сигурни, че няма да Ви липсва абсолютно нищо. Обзавеждането на помещенията е съвсем модерно, а и оборудването също е на ниво.
Всяка стая ще Ви осигури собствена баня/тоалетна, както също и собствена ТЕРАСА, от която ще можете да се любувате на прекрасна гледка. Тук ще можете да използвате и телевизор, на който ще гледате кабелна телевизия. Можете да разчитате и на Интернет достъп.

Къща за гости „Слънчев ден“ се радва на отлична локализация, която ще Ви предложи близост до Бачковския манастир. Той определено трябва да бъде в списъка с местата, които смятате да посетите по време на ваканцията. Наблизо преминава и река Чая. В околността ще откриете и множество заведения, които с радост ще Ви предложат своята уютна обстановка и страхотна кухня. А и самата къща ще Ви осигури комфорт и удобства, които със сигурност могат да гарантират отличното прекарвана на ваканцията Ви.

ЦЕНИ:
Тройна стая – 45.00 лева
Двойна стая – 30.00 лева

Добре дошли сте в „Слънчев ден“!

Контакти:
гр. Асеновград
с. Бачково
тел.: 0889 816 210;
0889 464 332; 0876 816 210
e-mail:
GPS координати:
41.951021 N 24.860552 E
Карта в Google Maps
Информация:
- паркинг
- интернет
- телевизор
- тераса
Атмосфера:
- уютна
Говорими езици:
Български
Капацитет:
- 2 двойни стаи
- 2 тройни стаи
Храна:
В близост до къщата за гости
Брой посещения: 3840
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти