Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Къща Вила Вълчаница (Vila Valchanitsa House)
Асеновград
- 3 двойни стаи
- 3 тройни стая
- механа
- паркинг
- барбекю
- детски кът
- лятна градина
- телевизор
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИВила Вълчаница се намира в с. Добростан, Асеновград, на 1200 м. надморска височина.

Районът се намира в източната част на Родопите и е известен с невероятната си природа и чар. Месността е много красива, загадъчна и е подходящо място за отдих и почивка. Село Добростан се намира в планински район, на около 26 километра югоизточно от Асеновград и на 4 км от Орешец.

В близост до селото се намира резервата Червената скала, еко пътека до Кръстова гора и скалния масив Беланташ. Районът е подходящ за пара и делта планeризъм, като за тези спортове има и осигурен транспорт. В селото се развива туризъм, във всичките му разновидности - екологичен, селски, природолюбителски.

Вилата разполага с 6 спални, 3 от които са за двама човека, а останалите 3 за трима. Към спалните има 3 бани, напълно обзаведена кухня с кухненски бокс, хол, механа(с капацитет до 20 човека), паркинг, детски кът, барбекю, камина, телевизори в хола и в механата, лятна градина.


Заповядайте на традиционният ежегоден събор в с. Добростан на 08.07.2017г. За доброто настроение на гостите ще се грижи орк. "Славяни".


Заповядайте при нас, за да се насладите на приятна атмосфера и почивка!

Контакти:
с. Добростан, Асеновград
тел.: 0892 981 008
e-mail:
web: villavalchanitsa.free.bg
GPS координати:
41.904904 N 24.924855 E
Карта в Google Maps
Информация:
- механа
- паркинг
- барбекю
- детски кът
- лятна градина
- телевизор
Атмосфера:
- приятна
Говорими езици:
Български
Капацитет:
- 3 двойни стаи
- 3 тройни стаи
Храна:
В механата на къщата за гости
Брой посещения: 7964
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти