Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Хотел Люляци*** (Lyulyatsi Hotel***)
Габрово
- 17 единични стаи
- 44 двойни стаи
- 8 апартамента
- ресторант
- конферентна зала
- рехабилитационен център
- детски кът
- паркинг
- интернет
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ


На прекрасно разположение сред очарователната местност Люляци, намираща се на петнадесет километра от Габрово, се радва симпатичният Хотелски комплекс „Люляци“. Той се намира на 840 метра надморска височина и предлага чудесни условия за отдих сред природата. Тук климатът е планински – летният сезон е прохладен, а зимата е умерено студена. Ще се радвате и на прекрасен въздух – чист, йонизиран, свеж, прохладен и богат на озон. Всичко това прави почивката тук не само приятна, но и доста полезна.

Сградата, в която се помещава комплекса, е триетажна. Архитектурата й ще Ви впечатли. Тя е решена в късен бароков стил, което прави постройката една истинска забележителност, уникална както за региона, така и за страната ни. В тази очарователна триетажна сграда се подслоняват различни по вид помещения. Гостите могат да избират измежду седемнадесет уютни ЕДИНИЧНИ СТАИ. Четиридесет и четири СТАИТЕ ЗА ДВАМА ДУШИ, а осем са комфортните АПАРТАМЕНТИ. Всяко от тези предложение ще Ви предостави модерно обзавеждане и напълно съвременно оборудване. На разположение ще имате телевизор, а също така и сателитна телевизия. Можете да разчитате и на телефон, мини бар, а осигурен ще ви бъде и сейф. В етажните фоайета на хотела пък ще се радвате на приятни кътове с мека мебел и телевизори.

Обособен в хотела е и съвременен МЕДИЦИНСКИ БЛОК, който е открит през 2002 година. Той се простира на 600 квадратни метра площ и ще го откриете на партера. Тук се помещават различни кабинети като например терапевтичен, физиотерапевтичен, кабинет за луготерапия, салон за ЛФК, фитнес. Налични са сауна, солариум, както и парна баня. В комплекса се извършва водолечение и парафинолечение. Можете да разчитате и на всякакви лечебно-възстановителни процедури. Така тук лекувани биват заболявания на дихателната система, на ЦНС, ото-рино-ларингологични заболявания, исхемични, а също и хипертонични състояния.

Хотелът е напълно подходящо място, където да проведете семеен, конгресен, екстремен или пък балнеоложки туризъм. Изграденият сред прелестта на естествен горски парк хотел ще Ви предложи идеални условия, в които да прекарате почивката си сред планината. Тук ще се радвате и на прекрасната предпланинска част на Централния Балкан, ще бъдете заобиколени от дивни вековни гори, а ще се наслаждавате и на просторна и слънчева поляна.

ЦЕНИТЕ за нощуване тук ще откриете в сайта на хотела.

От 15 септември 2014 година Хотелски Комплекс Люляци предлага СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ с лечебна програма за 39 лева на ден с включена закуска, обяд и вечеря при престои повече от 3 дни. След месец септември хотелът предлага в спа центъра зона за релакс и контрастен душ.

Повече информация може да видите тук: http://lyulyatsi-gabrovo.com


Заповядайте в Хотелски комплекс „Люляци“!

Контакти:
гр. Габрово
ул. Брянска 54
тел.: 066 803 429; 066 801 445
e-mail:
web: lyulyatsi-gabrovo.com
GPS координати:
42.863705 N 25.189964 E
Карта в Google Maps
Информация:
- ресторант
- конферентна зала
- рехабилитационен център
- детски кът
- паркинг
- интернет
Говорими езици:
Български, Английски
Капацитет:
- 17 единични стаи
- 44 двойни стаи
- 8 апартамента
Храна:
В ресторанта на хотела
Брой посещения: 4737
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти