Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Семеен хотел Шоки*** (Shoky Family Hotel***)
Чепеларе
- 9 двойни стаи
- 2 едностайни апартамента
- 1 двустаен апартамент
- ресторант
- сауна
- парна баня
- масаж
- билярд
- ски гардероб
- ски училище
- екскурзии, походи
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ


В красивото планинско кътче Чепеларе ще откриете отлично място, където да прекарате ваканцията си – очарователният Хотел „Шоки“. Тук ще се радвате на много и най-различни удобства, ще се възползвате от всякакви услуги, ще разчитате на комфорт и уют.

За настаняването на своите гости хотелът е предвидил различни по вид помещения, всяко от които наистина много приветливо и удобно. На разположение са ДЕВЕТ ДВОЙНИ СТАИ, които могат да поберат и по две допълнителни легла. Можете да предпочетете и някой от АПАРТАМЕНТИТЕ, които се предлагат – единият ЕДНОСТАЕН, а другият – ДВУСТАЕН. Удобствата, които тези помещения предлагат, са много и ще Ви осигурят необходимия комфорт. На разположение ще имате собствена баня, в която има и вана. Ще се радвате и на телевизор, на който ще гледате сателитна телевизия. Можете да разчитате и на мини бар. А на прекрасна гледка ще се наслаждавате от панорамната Ви ТЕРАСА.

Доста са и услугите, които хотелът ще Ви предложи. На услугите Ви тук ще бъде чудесна сауна, в която да отмаряте. Бихте могли да се отдадете на релакс и в парната баня, а приятни ще бъдат и масажите, които се предлагат тук. На разположение ще имате и билярдна маса, благодарение на която да разнообразявате времето си.

Чувствайте се поканени и в РЕСТОРАНТА тук, който освен приятната обстановка и уюта на вътрешния си салон, ще Ви разкрие и красотата на просторната лятна градина. В нея се разполага и барбекю. Тук е и мястото, където ще се насладите на вкуса на най-любимите специалитети от местната родопска кухня, а също и на някои разкошни ястия от традиционната. Ако имате желание, за Вас може да бъде приготвено и специално родопско чеверме.

Отличното разположение на хотела ще Ви осигури и някои други предимства. Почивката през зимния сезон тук ще бъде страхотна, защото освен изключитлено красиво кътче, Чепеларе е и едно от най-добрите места за практикуване на зимни спортове. Хотелът от своя страна ще Ви осигури ски гардероб, а ще Ви предложи и услугите на ски училище, където ще усвоите още полезни знания и умения.
Ала и лятото тук е чудесно. От тук ще се радвате на живописни пейзажи, а също и на посещения на някои доста любопитни забележителности и красиви места из околността. Можете да се възползвате и от отличните колоездачни маршрути, както и от чудесните туристически походи, които се организират. А за почитателите на по-екстремните усещания се организира и сафари с джип.

Заповядайте в Хотел „Шоки“!

Контакти:
гр. Чепеларе
ул. 24-ти май 70
тел.: 03051 33 43; 0887 444 004
e-mail:
web: hotelshoky.com
GPS координати:
41.726423 N 24.673254 E
Карта в Google Maps
Информация:
- ресторант
- сауна
- парна баня
- масаж
- билярд
- ски гардероб
- ски училище
- екскурзии, походи
Говорими езици:
Български, Английски
Капацитет:
- 9 двойни стаи
- 2 едностайни апартамента
- 1 двустаен апартамент
Храна:
В ресторанта на семейния хотел
Брой посещения: 3423
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти