Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Семеен Хотел Добриковата къща (Филипови) (Dobrikovata kashta (Filipovi) House)
Чепеларе
- вестибюл
- паркинг
- хладилник
- микровълнова
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ


„Добриковата къща“ е очарователно място, където да се настаните по време на ваканцията в Чепеларе. Къщата ще Ви предложи едно уникално съчетание между минало, настояще и традиция. Ще останете очаровани от уюта, топлината и комфорта, които това местенце излъчва. Всъщност, къщата има 120-годишна история и за това дълго време тя е успяла да запази духа на времето и на няколко поколения.

Къщата ще Ви предостави една страхотна симбиоза на хотелския лукс и чудесния домашен уют. Поради тази причина къщата е отличена с три звезди. А освен на това, тук ще можете да се наслаждавате и на отлично разположение. Къщата се намира на двеста метра от центъра на курортното градче. Съвсем близо се разполагат магазини, банки, както и чудесен плувен басейн.

Два са входовете за къщата, а самата тя се простира на два етажа.
ПЪРВИЯТ ЕТАЖ е мястото, където ще откриете един апартамент и една двойна стая. АПАРТАМЕНТЪТ е подходящ за настаняването на четирима души. Те ще се радват на камина и ще използват телевизор, предлагащ им кабелна телевизия. Стаята също ще предложи на обитателите си кабелна телевизия, а също така и кафе машина и мини хладилник. Обособен е и кът за хранене.
ВТОРИЯТ ЕТАЖ е зает от ДВА АПАРТАМЕНТА. Единият от тях е по-голям и предлага място за четирима души. В него ще можете да разчитате на кабелна телевизия и мини бар. По-малкият апартамент предлага място за трима души. Те ще използват кабелна телевизия и ще се радват на очарователен изглед от ТЕРАСАТА си.

Всички ще бъдат добре дошли и в МЕХАНАТА. Тук още на вратата ще бъдете посрещнати от дружелюбната стопанка на къщата. Механата е решена в битов родопски стил и ще Ви очарова с уюта и комфорта си. Сервирани пък ще бъдат най-различни и изключително вкусни родопски специалитети, приготвяни по автентични рецепти. А гостите, решили да отседнат за повече от три дни ще се радват и на страхотен подарък от домакинитеразкошна родопска вечеря.
Гостите ще могат и самостоятелно да приготвят храната си.

Тук ще се радвате и на някои допълнителни удобства. Така например всички ще могат да се радват на отдих, забавление и спокойствие в очарователната лятна градина на къщата. На разположение на малките гости на къщата пък ще бъде весел ДЕТСКИ КЪТ. Можете да разчитате и на паркинг. Предложен ще Ви бъде и превоз до ски пистите в Чепеларе и Пампорово, като ще можете да разчитате и на ски учител. Превоз се извършва и до всички интересни туристически забележителности в околността.

Цени по договаряне.

Заповядайте в „Добриковата къща“!

Контакти:
ул. Мурджовска 6, Чепеларе
тел.: 03051 2929; 0889 381184
e-mail:
GPS координати:
41.729802 N 24.684385 E
Карта в Google Maps
Информация:
- вестибюл
- паркинг
- хладилник
- микровълнова
Атмосфера:
- уютна
Говорими езици:
Български, Английски
Капацитет:
- 1 двойна стая
- 3 апартаментa
Храна:
Самостоятелно приготвяне на храна
Брой посещения: 4516
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти