Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Къща за гости Комитови (Komitovi House)
Равда
- 6 тройни стаи
- 6 двойни стаи
- баня/тоалетна
- климатик
- хладилник
- телевизор
- сателитна телевизия
- тераса
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ


На красотата на Равда ще можете да се любувате, настанявайки се в симпатичната Къща за гости „Комитови”. Тя ще Ви предложи удобно помещениe, в което да се настаните с близките си. А по време на лятната си ваканция ще можете да разнообразявате времето си по всевъзможни начини, имайки предвид възможностите на Равда.

Помещенията, подслоняващи се в къщата, могат да се похвалят с приятно обзавеждане.Тук гостите могат да избират от два вида предложения – ШЕСТ УЮТНИ ДВОЙНИ СТАИ и още толкова симпатични ТРОЙНИ ПОМЕЩЕНИЯ. Всяко от предложенията тук може и ще Ви осигури климатик, който да Ви разхлажда през знойните летни дни. На разположение ще бъде и телевизор, предлагащ Ви какви ли не кабелни програми. Покупки и храна пък бихте могли да съхранявате в хладилника Ви. Стаите, с изключение на едно от дойните предложения, ще ви предложат и ТЕРАСИ с приятен изглед.

Доста удобно е и разположението на къщата. Тя се разполага на тихо кътче в селцето, което ще бъде благоприятно за Вас, в случай че търсите комфорт и спокойствие. А освен това петдесет метра ще Ви делят от центъра на китното селце. Лесно и бързо ще достигате и до красивата плажна ивица. Една десетминутна разходка ще Ви отвежда до ситни златист пясък и пенливите морски вълни.

ЦЕНИТЕ за нощувка тук са напълно достъпни. Ще можете да нощувате срещу не повече от 15-20 лева. Деца до дванадесет годишна възраст, настанени на редовно легло се таксуват на същата цена. При настаняването им на допълнително легло цената е двойно по-ниска. Малчугани до двегодишна възраст нощуват тук безплатно.

Резервациите се смятат за активни след изпращането на капаро на стойност поне една нощувка.

Заповядайте в Къща за гости „Комитови”!

Контакти:
к.с. Равда
ул. Апостол Войвода 8
тел.: 0899 876 540
e-mail:
GPS координати:
42.646204 N 27.678277 E
Карта в Google Maps
Информация:
- баня/тоалетна
- климатик
- хладилник
- телевизор
- сателитна телевизия
- тераса
Атмосфера:
- уютна
Говорими езици:
Български, Английски
Капацитет:
- 6 тройни стаи
- 6 двойни стаи
Храна:
В близост до къщата за гости
Брой посещения: 4409
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти