Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Хотел Алексова Къща** (Aleksova Kashta Hotel**)
Огняново
- механа
- интернет
- пркинг
- телевизор
- кабелна телевизия
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ


Хотел Алексова Къща е невероятно красиво място в село Огняново, подходящо за всякакви ваканции с приятели и семейни почивки. Разположението на хотела е идеално, защото тук, освен прекрасна гледка, ще дишате свеж въздух и ще разполагате с чиста минерална вода. Тези условия правят хотела предпочитано място и за провеждане на балнеотуризъм.

Всеки от гостите, които сме посрещнали тук, остава очарован от разнообразните удобства, които предоставяме на разположение. Тук освен на комфортна стая, където да отседнете ще можете да разчитате и на куп други екстри. По възможностите на хотела е да Ви предложи пълноценни моменти на комфорт, прекарани в ДЖАКУЗИТО. А защо не и час, прекаран в плуване в страхотния ни БАСЕЙН. Ще можете да разнообразите тези дейности с престой в САУНАТА ни. А деня ще можете да изпратите в МЕХАНАТА на хотела, с чаша в ръка и ароматно ястие на масата.

В Хотел Алексиева Къща** можем да Ви настаним в ДВОЙНАТА ни СТАЯ. Ако сте решили да вземете и децата, то петте ни ТРОЙНИ СТАИ или някой от АПАРТАМЕНТИТЕ, биха били по-добро решение. Но каквото и да предпочетете, не се съмнявайте, че ще разполагате и с комфортни условия и в стаята си. Тук ще Ви предложим телевизор и разнообразие от интересни програми. Интернет се използва от всички наши гости. Не бива да се съмнявате и че ще разполагате със собствен санитарен възел.

ЦЕНИТЕ за нощувка също ще Ви допаднат. Двойна стая ще можете да наемете срещу 40 лв. а ако искате към нощувката да прибавите и закуска, както и ползване на басейн, то цената ще бъде 49 лв. Ще можете да се настаните в прекрасен апартамент, ако заплатите 60 лв. В случай, че решите да добавите и закуска и басейн, то цената ще бъде 74 лв. Очакваме Ви!

Контакти:
гр. Гоце Делчев
с. Огняново
тел.: 0884 038 198; 0884 018 999
e-mail:
web: aleksovakashta.com
GPS координати:
41.61087 N 23.785075 E
Карта в Google Maps
Информация:
- механа
- интернет
- пркинг
- телевизор
- кабелна телевизия
Атмосфера:
- уютна
Говорими езици:
Български, Английски
Капацитет:
- 1 двойна стая
- 5 тройни стаи
- 2 апартамента
Храна:
В механата на хотела
Брой посещения: 6759
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти