Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Хотел Корона*** (Korona Hotel***)
Благоевград
- 27 двойни стаи
- ресторант
- лоби бар
- конферентна зала
- паркинг
- интернет
- климатик
- телевизор
- кабелна телевизия
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ

 

Хотел Корона се намира в град Благоевград, на тиха и спокойна улица.

Хотелът разполага с 27 ДВОЙНИ СТАИ, като някои от тях са с разтегателен диван и възможност за настаняване на допълнителен човек. Всички стаи са оборудвани с КЛИМАТИК, телефон, телевизор, кабелна телевизия, ХЛАДИЛНИК и имат прекрасен изглед от терасите на ХОТЕЛА. Три от стаите са с вана.

В целия хотел има безжичен ИНТЕРНЕТ. Рецепцията разполага със СЕЙФ, в които може да поверите по-важните си вещи и документи. Разполагаме и с ПАРКО МЕСТА, намиращи се пред входа на хотела.

Хотел Корона предлага чаша хубаво кафе в ЛОБИ БАРА, намиращ се до рецепцията. Може да се настаните на ЛЯТНА ТЕРАСА, съчетаваща усещането за простор с уют и топлина.

За вашето добро настроение и качествено забавление, заповядайте в РЕСТОРАНТА на хотела, който предлага жива музика от професионални музиканти всяка вечер, както и вкусни ястия и качествени алкохолни напитки. Той е разположен в подземната част, като по този начин се осигурява спокойствието на всички гости, когато се провеждат тържества и други мероприятия. Състои се от две зали, на две нива, отделени една от друга, което позволява организирането на различни събития по едно и също време. Общият капацитет на ресторанта е 70 места, като 25 са в залата на горното ниво, а останалите 45 са в новопостроената втора зала. Всички гости на хотела ползват 20% отстъпка в ресторанта на хотела. Ресторантът и конферентната зала разполагат с централна климатизация.

КОНФЕРЕНТНАТА ЗАЛА разполага с максимум до 50 места и е подходяща за провеждането на неголеми конференции, семинари и бизнес срещи. Тя е озвучена, оборудвана е с LCD телевизор и разполага с безжична интернет връзка. Залата предлага и мултимедиен проектор, ползването на който е по желание и струва 30лв. Стандартният наем на конферентната зала е 40лв. За допълнителни услуги – цени по договаряне.

 

Контакти:
гр. Благоевград
ул. Никола Вапцаров 16
тел.: 073 886 633
Моб.: 0887 502 111
e-mail:
web: hotelkorona.info
GPS координати:
42.017822 N 23.100943 E
Карта в Google Maps
Информация:
- ресторант
- лоби бар
- конферентна зала
- паркинг
- интернет
- климатик
- телевизор
- кабелна телевизия
Говорими езици:
Български, Английски
Капацитет:
- 27 двойни стаи
Храна:
В ресторанта на хотела
Брой посещения: 4427
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти