Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Къща Факлите (Faklite House)
Арбанаси
- 3 двойни стаи
- 1 четворна стая
- 1 апартамент
- механа
- барбекю
- детски кът
- паркинг


Къща за гости „Факлите“ е едно от симпатичните места, където можете да отседнете по време на почивката си в красивото село Арбанаси, представляващо и архитектурен резерват. Фасадата на къщата е типична за селото и ще Ви впечатли със суровия си външен вид, както и с високите си каменни огради. Ала влизайки в къщата ще установите, че интериорът е в пълен контраст с първоначалното Ви впечатление. Тук ще се радвате на уют и заслужен комфорт.

Два са етажите, на които се разполага къщата, което е типично за възрожденските къщи в региона. Но освен духа на отминалото време, тук ще можете да се докоснете и до съвремието, благодарение на всички модерни удобства, които къщата ще Ви предложи. За отсядане тук предвидени са ЧЕТИРИ удобни СТАИ. ТРИ от тях са ДВОЙНИ, а ПОСЛЕДНАТА би могла да подслони ЧЕТИРИМА ДУШИ. На разположение ще бъде и ЕДИН комфортен АПАРТАМЕНТ. Всяко от помещенията се радва на телевизор, както и на собствен санитарен възел, като в този на апартамента ще можете да разчитате и на вана.

Удобствата, които къщата ще Ви осигури допълнително, също са немалко. Поканени ще бъдете в кафе-бара, където предложени ще Ви бъдат качествени питиета. Добре дошли ще бъдете и в приятната обстановка на механата. Осигурен за гостите ще бъде и паркинг. А за най-малките гости на къщата обособен е и детски кът, където игрите ще бъдат много и неспирни.

Къщата е и подходящо място, където можете да проведете фирмени събирания, както и срещи с приятели. Организирането на празници и юбилейни срещи също ще е подходящо. Предоставено ще Ви бъде барбекю, както и чуден битов кът, където да се отпуснете. Но освен това, тук в Арбанаси ще откриете и приятни начини за разнообразяване на времето. Идеален начин да разпуснете, ще бъде ездата, която конната база на селото ще Ви предложи.

ЦЕНИ:

Две нощувки с две закуски и две вечери за двама души – 75 лева
Две нощувки с две закуски за двама – 50 лева
Една нощувка със закуска и вечеря за двама – 37 лева

Цените ще са валидни до 30 ноември 2014 година.

За резервации:
0888/ 888 074
0888/ 462 899

Къща за гости „Факлите“ ще Ви очаква!

Контакти:
гр. Велико Търново
с. Арбанаси
тел.: 0888 888 074; 0888 462 899
e-mail:
GPS координати:
43.098492 N 25.667785 E
Карта в Google Maps
Информация:
- механа
- барбекю
- детски кът
- паркинг
Атмосфера:
- битова
Говорими езици:
Български, Английски
Капацитет:
- 3 двойни стаи
- 1 четворна стая
- 1 апартамент
Храна:
В механата на къщата
Брой посещения: 3212
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти