Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Къща Катя (Katia House)
Смолян
- 6 спални помещения
- механа
- 2 хола
- 2 кухни
- отопление
- телевизор
- кабелна телевизия
- 2 бани/тоалетни
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ

 

Приятно място за отдих и почивка сред красотата на Родопите, е симпатичната Къща за гости „Катя“. Тя се радва на чудесно разположение в красивото ни планинско градче Смолян. Ще я отриете сред спокойствието и тишината на квартал „Райково“, улица „Незабравка“ №16. Но освен на удобна локализация ще се радвате и на чудесни условия, в които да прекарате една наистина приятна ваканция.

Обстановката, в която ще Ви посрещне и настани къщата, е доста приятна. Уютни са всички помещения, предвидени за отсядане. За настаняване на по-големи групи се предлагат и ЦЕЛИ ЕТАЖИ. Осигурени тук ще Ви бъдат всякакви удобства.На услугите Ви ще бъде телевизор, предлагащ Ви кабелна телевизия. На прекрасен изглед пък ще можете да се насладите от обширните ТЕРАСИ. Достъпна за използване ще е и КУХНЯ. Предвидена е и удобна ТРАПЕЗАРИЯ.

Любимо място за гостите на Къща „Катя“ е МЕХАНАТА. Тя е изцяло решена в битов стил, който я прави изключително комфортна и приятна. А уютната ѝ обстановка е допълнително подсилена и от чудесната камина. В механата ще откриете цялото необходимо ви оборудване, с помощта на което да приготвяте самостоятелно храната си. Тук осигурена ще Ви бъде телевизия, а и озвучаването е доста добро.

Най-различни и много интересни са туристическите обекти, които ще можете да разгледате из околността по време на престоя си. Едно от първите места, които трябва да посетите, в случай че почивате тук през зимния сезон, е Пампорово. Той е един от най-добрите ни планински курортни комплекси, които ще Ви предоставят възможността да се насладите на зимни спортове като ски и сноуборд.
Много интересно би било и посещението на Ягодинската пещера – тя е една от най-впечатлителните пещери у нас. А друго кътче, чието посещение ще бъде любопитно за малки и големи е Планетариума. Интересен е и Историческия музей в Смолян.

Заповядайте в симпатичната Къща за гости „Катя“ и се отдайте на чудесна ваканция!

ЦЕНИ: По договаряне.

 

Контакти:
гр. Смолян
ул. Незабравка 16, кв. Райково
тел.: 0885 251 617; 0879 438 685; 0887 912 730
e-mail:
web: katiahouse.free.bg
GPS координати:
41.57471 N 24.722917 E
Карта в Google Maps
Информация:
- механа
- 2 хола
- 2 кухни
- отопление
- телевизор
- кабелна телевизия
- 2 бани/тоалетни
Говорими езици:
Български, Английски
Капацитет:
- леглова база - 20 места
- 6 спални помещения
Храна:
Самостоятелно приготвяне на храна
Брой посещения: 3508
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти