Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Хотел Амигос** (Amigos Hotel**)
Луковит
- ресторант
- лоби бар
- климатик
- интернет
- лятна градина
- паркинг
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ

 

Хотел Амигос без никакво съмнение е най-доброто и спокойно място за почивка, ако сте се насочили към прекрасния ни северен град Луковит. И градчето, и хотелът ще Ви предложат страхотни условия.

Едно от първите неща, които ще Ви допаднат относно хотела, е това че той се намира на идеално място в самото градче. Той е близо до центъра, а също така е и удобно място, от където бързо и лесно се достигат всички важни места в Луковит. Но не само това ще Ви очарова. Хотел Амигос е място, където най-важен е Вашият комфорт. За това и всички помещения, предлагани тук, са обзаведени безупречно и с много вкус. Сред помещенията, които се отдават под наем, се различават три вида.

Първите ни предложения са двете ни ЕДИНИЧНИ СТАИ. Те са предпочитани от гостите, които желаят да се насладят на спокойствие и уединение, по време на почивните дни. Следващите ни предложения са ДВОЙНИТЕ НИ СТАИ. Разполагаме с двадесет и пет такива помещения и всички те са изключително удобни, като разчитат на две легла. Последните ни две предложения са чудните ни АПАРТАМЕНТИ. Те разчитат на прекрасно спално помещение, както и на доста обширен хол.

В стаите, предлагани от Хотел Амигос ще откриете множество удобства и екстри. Всяка наша стая разчита на собствен санитарен възел. Определено няма да Ви липсва и климатик, благодарение на който ще се разхлаждате през знойните летни дни, а през зимните – ще се топлите. В стаите ни ще откриете и телевизори, които разполагат и с куп кабелни програми. Всички гости могат свободно да използват безжичния ни Интернет. Освен че разчитат на повече пространство, апартаментите в хотела ще Ви предложат и прекрасни вани. Те ще бъдат насреща всеки път, когато Ви се прииска да разпуснете.

Хотел Амигос ще Ви предложи комфорт не само в личните Ви стаи, но и в общите части на хотела. Да вземем за пример РЕСТОРАНТА ни. Той е прекрасно обзаведен. Ще Ви предложи страхотна атмосфера и не по-малко прекрасни ястия. Имаме представители на националната кухня, както и на европейската. Със сигурност ще можете да опитате и чудни местни специалитети. Разполагаме и с богат избор на вина. Ако си падате по качествените питиета и добрата компания, то лоби барът ни също ще се окаже любимо място за прекарване на времето. Ние ще Ви бъдем полезни във всякакви ситуации. Хотелът предлага и услуги като пране и гладене например. Знайте, че тук ще можете да оставите и автомобила си на нашия паркинг. За сигурността на хотела, автомобилите Ви и Вас самите сме предвидили и охрана.

Цените за настаняване в хотел може да разгледате на нашия сайт.


Контакти:
ул. Козлодуй 24
тел.: 0697 53 657
факс: 0697 53 657
моб.: 0885 987 624; 0879 022 889
e-mail:
web: hotel-amigos.com
GPS координати:
43.199506 N 24.169256 E
Карта в Google Maps
Информация:
- ресторант
- лоби бар
- климатик
- интернет
- лятна градина
- паркинг
Атмосфера:
- приятна
Говорими езици:
Български, Английски
Капацитет:
- 25 двойни стаи
- 2 единични стаи
- 2 апартамента
Храна:
В ресторанта на хотела
Брой посещения: 5129
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти