Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Семеен хотел Сага*** (Family Hotel Saga***)
Равда
- 18 двойни стаи
- 3 апартамента
- басейн
- ресторант
- паркинг
- климатик
- мини бар
- кабелна телевизия

 

Чудно място за отдих е Семеен хотел „Сага”, разполагащ се между два прекрасни курорта по Черноморието – Равда и Несебър. Тук ще останете впечатлени от красивите гледки, от елегантната визия на хотела, от удобствата, които предлага, както и от факта, че на сто метра от Вас се разполага великолепната плажна ивица. Оттук ще можете по всяко време да се наслаждавате на прекрасния ситен пясък, придобил цвета на злато, както и да се любувате на звука от вълните, разливащи се по него.

Семеен хотел „Сага” ще Ви предложи немалко помещения, сред които ще можете да избирате. На лице са осемнадесет уютни ДВОЙНИ СТАИ, както и три комфортни АПАРТАМЕНТА.

Те ще Ви осигурят стилна обстановка, както и отлично оборудване, благодарение на което да се чувствате комфортно. На услугите Ви ще бъде ТЕЛЕВИЗОР, предлагащ Ви кабелни програми. Използването на ИНТЕРНЕТ също е възможно. В помещенията има и КЛИМАТИК, както и МИНИ БАР. На красив изглед пък ще се любувате от собствената си ТЕРАСА.

Удобствата, които Семеен хотел „Сага” ще ви предложи извън стаята Ви, също не са малко. Ще можете да се насладите на отдих, настанени на някой от шезлонгите край басейна. Разбира се, добре през знойните летни дни ще Ви подейства и прохладната прегръдка на кристалната вода в БАСЕЙНА. За малките гости също има обособен ДЕТСКИ БАСЕЙН, в който игрите са весели и неспирни.  Хотелът ще ви осигури и безплатно място за паркиране.

Гостите на Семеен хотел „Сага” ще бъдат поканени и в симпатичния РЕСТОРАНТ тук. Той е приятно кътче, което ще Ви предложи четиридесет и пет места във вътрешността си, както и още петдесет в пъстрата и прохладна ЛЯТНА ГРАДИНА. Менюто предлага най-разнообразни блюда, всички подбрани от българската кухня. Специалитетите се приготвят с голямо майсторство от страна на готвачите. Храната може да бъде поднесена и с подходящо питие. А тук можете да разчитате и на разнообразно ОБЕДНО МЕНЮ всеки ден!

Заповядайте в Семеен хотел „Сага”!


Контакти:
GPS координати:
42.647719 N 27.683856 E
Карта в Google Maps
Информация:
- басейн
- ресторант
- паркинг
- климатик
- мини бар
- кабелна телевизия
Говорими езици:
Български, Английски
Капацитет:
- 18 двойни стаи
- 3 апартамента
Храна:
В ресторанта на семейния хотел
Брой посещения: 3076
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти