Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Хотел Мурсалица** (Mursalitsa Hotel**)
Пампорово
- 35 студия
- 37 апартамента
- 6 мезонета
- ресторант
- паркинг
- спа център
- детски кът басейн
- парна баня
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ

 

Хотел „Мурсалица” е прекрасно място за отдих и почивка по всяко време в годината. Тук ще можете да се радвате на цялата красота, свежест и чудесни гледки, които предлага Родопа планина. А Пампорово от своя страна ще Ви осигури чудесни писти, както и разнообразни възможности за забавление. В хотела пък ще можете да си налеете чаша хубаво вино и да се насладите на спокойна вечер с половинката си край камината.

В хотела се подслоняват различни по вид помещения. Най-много бройни са АПАРТАМЕНТИТЕ – тридесет и седем. При тях се отличават апартаменти с едно, както и апартаменти с две спални помещения. Доста уютни са и тридесет и петте СТУДИЯ. Част от тях са предвидени за двама души, а други – за трима. Комфортно ще се чувствате и настанени в някой от шестте МЕЗОНЕТА тук. Всички помещения са много стилно обзаведени. Оборудването в тях включва плазмен телевизор, както и телефон. Удобство е и използването на КУХНЕНСКИ БЛОК. В банята пък ще можете да използвате и сешоар.

Хотел „Мурсалица” е в състояние да Ви предложи и разнообразни услуги. Предимство тук е възможността да се възползвате от лекарска помощ на повикване. Сигурността Ви ще гарантира постоянното видео наблюдение на хотела. Тук ще съхранявате оборудването си в СКИ ГАРДЕРОБ, а хотела ще ви предложи и съхранение на багаж. Можете да се възползвате и от пране и гладене. ИНТЕРНЕТ връзка пък ще имате в общите части на хотела. Можете да се позабавлявате като поиграете на някоя от електронните игри или пък премерите сили на ТЕНИС НА МАСА или БИЛЯРД. Можете да се доверите на хотела и за организирането на поход за Вас и семейството Ви сред природата.

Тук ще разполагате и с разнообразие от начини, по които да прекарате почивните дни. Например РЕСТОРАНТЪТ на хотела ще ви предложи чудесна обстановка, както и голямо разнообразие от ястия. Всички те се приготвят по страхотни рецепти, които допадат на всеки вкус. Питиетата също са доста добри. Всъщност на качествено питие бихте могли да се насладите и в ЛОБИ БАРА. Но в ресторанта пък се организират и чудесни тематични вечери, в които заедно с нашите гости се наслаждаваме на автентичната родопска музика. Подготвят се и забавни вечери с DJ. Мястото е подходящо и за организирането на различни тържества.

В Хотел „Мурсалица” място намира и КОНФЕРЕНТЕН БЛОК, предвиждащ място за четиридесет души. Като комплимент към всяко мероприятие, проведено тук, хотелът еднократно зарежда с минерална вода, листи и химикали.

След приключване на ангажиментите Ви, бихте могли да се отдадете на релакс в СПА ЦЕНТЪРА на хотела. Много приятен е закрития басейн тук. Не по-малко ще Ви хареса и зоната за топлинни процедури, където се разполагат САУНИТЕ, както и ПАРНАТА БАНЯ. Оборудван е и малък ФИТНЕС ЦЕНТЪР. Предлагат се и терапии, както и отпускащи МАСАЖИ.

Информация за специалните оферти и цени ще откриете в сайта на хотела.

Заповядайте в Хотел „Мурсалица”, Пампорово!

 

Контакти:
адрес: к.к. Пампорово
тел.: 0309/ 540 00;
0309/ 540 04; 0884/ 447 714
e-mail:
web: mursalitsaspa.bg
GPS координати:
41.635067 N 24.698676 E
Карта в Google Maps
Говорими езици:
Български, Английски
Капацитет:
- 35 студия
- 37 апартамента
- 6 мезонета
Храна:
В ресторанта на хотела
Брой посещения: 3050
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти