Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Хотел Мерида** (Merida Hotel**)
Благоевград
- механа
- кафе-ресторант
- лятна градина
- фитнес
- сауна
- арт терапия релакс
- пране и гладене
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ


Хотел „Мерида“ е модерно и много елегантно място, където да се настаните по време на гостуването Ви в Благоевград. Хотелът ще Ви осигури отлични условия и комфорт, както също и чудесна локализация. Ще го откриете в самия център на красивия град.

Помещенията, предвидени за настаняването на гостите, са различни, но всички те ще гарантират уют и удобства на своите обитатели. На разположение ще бъдат четиринадесет ДВОЙНИ СТАИ. Предвидена е една СПАЛНЯ, както също и два стилни АПАРТАМЕНТА.
Освен на модерно обзавеждане, в хотела ще се наслаждавате и на отлично оборудване. На разположение ще имате климатик, както също и телевизор. Ще използвате телефон и мини бар. Предвиден за Вас ще бъде и достъп до Wi-Fi Интернет. Като допълнение на всичко това апартаментите ще Ви предложат и хидромасажна вана.

На услугите Ви тук ще бъдат и две чудесни заведения – КАФЕ-РЕСТОРАНТ и МЕХАНА. Механата ще Ви предложи уютна битова обстановка, в която да се отпуснете. Предвидено е място за тридесет и пет души. Менюто тук включва чудесни ястия от традиционната българка кухня. Тук със сигурност ще се повеселите както трябва.
Ресторантът на свой ред ще Ви очарова с елегантната си обстановка. Той ще бъде идеалното място, където да се отпуснете и да поприказвате с бизнес партньор, с приятели или с половинката си. През летните дни на разположение е и очарователна ЛЯТНА ГРАДИНА.

Немалко са и допълнителните удобства, които Хотел „Мерида“ е предвидил за Вас. Тук ще можете да разпускате необезпокоявани в СПА ЦЕНТЪРА. Той ще Ви предложи ФИТНЕС ЗАЛА. Ще можете да се отпуснете в сауна, както също и да се възползвате и от услугите на СОЛАРИУМА.
На разположение за дошлите тук по работа ще бъде и напълно оборудвана КОНФЕРЕНТНА ЗАЛА.

Малки и пораснали могат да заповядат и в страхотната работилница, където всички се забавляват много. Тя ще бъде най-приятното място, където ще можете да се освободите от натрупаното през тежките работни дни напрежение и стрес.
Хотелът ще бъде подходящо място, където да организирате тийм билдинги, а също и АРТ ТЕРАПИИ. Всеки ще може да се отдаде на удоволствието от това да рисува с пръсти с маслени бои, а също и да превърне някоя съвсем обикновена чаша или каничка в истинско произведение на изкуството. Всяка събота от 14:00 до 17:00 часа тук се рисуват шалчета и най-различни стъклени предмети. В неделя пък е ред на картините.

ЦЕНИТЕ за нощуване в единична и двойна стая са по договаряне, като цените са приблизително тридесет-четиридесет лева.

Заповядайте в Хотел „Мерида“!

Контакти:
гр. Благоевград
ул. Григор Пърличев 8
тел.: 073 883 838; 0888 634 322
e-mail:
web: hotelmerida-bg.com
GPS координати:
42.024654 N 23.097032 E
Карта в Google Maps
Информация:
- механа
- кафе-ресторант
- лятна градина
- фитнес
- сауна
- арт терапия релакс
- пране и гладене
Атмосфера:
- елегантна
Говорими езици:
Български, Английски
Капацитет:
- 2 апартамента
- 1 спалня
- 14 двойни стаи
Храна:
В ресторанта или механата на хотела
Брой посещения: 3192
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти