Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Къща Батишница (Batishnitca House)
Русе
- басейн
- кухненски бокс
- хол с трапезаря
- паркинг
- лятна градина
- телевизор
- кабелна телевизия
- интернет
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ


Прекрасно място, където ще се насладите на пълноценен отдих е симпатичната Къща за гости „Батишница“. Тя се разполага в приветливото село Батишница, намиращо се на около 40 километра от град Русе. Селото е много приветливо и красиво, а вилата ще Ви изненада с чудесни условия, в които да прекарате почивните дни пълноценно.

ПОСТРОЙКАТА на къщата е ТРИЕТАЖНА. На първия и третия етаж ще откриете ПЕТ на брой СПАЛНИ ПОМЕЩЕНИЯ, обслужвани от три бани. Стаите се радват на съвременно  оборудване и много комфортно обзавеждане, създаващо усещането за истински домашен уют. На разположение ще имате телевизор с кабелна телевизия, както също и безплатен достъп до Интернет.
На втория етаж пък се намират холът, кухнята и трапезарията. Тук ще откриете всички необходими Ви уреди, посуда и пособия, с помощта на които ще можете самостоятелно да приготвяте храна за Вас и компанията Ви. Вилата разполага и с чудна камина, която може да се използва като барбекю. В хола ще се радвате на екстри като LCD телевизор, а също така и уредба и лаптоп.

Къщата се радва и на очарователен ДВОР. Той е много пъстър и приветлив. Ще Ви изненада със зеленината си и многообразието от екзотични цветя и растения, които го обагрят. Сред тази предразполагаща към релакс атмосфера се разполага и БАСЕЙНЪТ на вилата. Той е с размери 12/6 метра и ще Ви осигурява свежест и прохлада през горещите летни дни.
На разположение на гостите ще бъде и паркинг, където предвидени за гостите са шест места.

Къща за гости „Батишница“ ще Ви очаква с нетърпение!

 

Контакти:
гр. Русе
адрес: с. Батишница
тел.: 0897 388 128
GPS координати:
43.533663 N 25.869902 E
Карта в Google Maps
Информация:
- басейн
- кухненски бокс
- хол с трапезаря
- паркинг
- лятна градина
- телевизор
- кабелна телевизия
- интернет
Атмосфера:
- уютна
Говорими езици:
Български
Капацитет:
- 5 спални помещения
Храна:
Самостоятелно приготвяне на храна
Брой посещения: 4755
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти