Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Къща Беломъже (Belobaje House)
Габрово
- лятна градина
- кухненски бокс
- хол
- барбекю
- паркинг
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ

 

Симпатичната Къща за гости „Беломъже“ се радва на чудесно разположение. Тя се намира в китното село Боженци, което ще откриете по стария път за Габрово, недалеч от старото военно поделение. От тук гостите ще се радват на красивата околност, ще се радват на спокойствие и пълноценен отдих.

На разположение на своите гости къщата ще предостави ДВЕ просторни СПАЛНИ ПОМЕЩЕНИЯ. Те ще осигурят комфорт на своите обитатели, благодарение на уютното си обзавеждане. Възможно е и поставянето на допълнителни легла в стаите. Тук ще разполагате с хол, а ще можете да разчитате и на напълно оборудвана кухня. В нея ще можете спокойно да приготвяте вкусни ястия за Вас и цялата компания. В банята пък ще откриете вана, в която ще можете да разпускате.

Чудесен е и ДВОРА на къщата. Той е просторен и ще Ви предложи страхотно БАРБЕКЮ, край което да се съберете и където отново ще можете да приготвяте различни вкусотии. Дворът ще е и любимо МЯСТО ЗА ИГРА на по-малките гости. Предвидено е и МЯСТО ЗА ПАРКИРАНЕ на автомобилите.

Предимство, на което ще се радвате, отсядайки тук, действително е отличната локализация на къщата. Защото тя ще Ви осигури лесен достъп до много от интересните забележителности и красивите места у нас. Самото село Боженци е доста красиво и разходката из него със сигурност ще бъде приятна. Близо се намира и друго очарователно място – Трявна. Велико Търново също не е далеч, а старопрестолния град е един от най-красивите и забележителните у нас. Дряновския манастир също не е далеч.

Заповядайте в Къща за гости „Беломъже“!

 

Контакти:
гр. Габрово
с. Боженци
тел.: 0887 503 734
e-mail:
GPS координати:
42.936019 N 25.453904 E
Карта в Google Maps
Информация:
- лятна градина
- кухненски бокс
- хол
- барбекю
- паркинг
Атмосфера:
- уютна
Говорими езици:
Български, Английски
Капацитет:
- 2 спални помещения
Храна:
Самостоятелно приготвяне на храна
Брой посещения: 4663
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти