Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Огняновата Къща (Ognianovata Kashta)
Габрово
- басейн
- лятна градина
- паркинг
- телевизор
- сателитна телевизия
- баня/тоалетна
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ

 

На очарованието и спокойствието на село Горнова могила, намиращо се съвсем близо до Габрово, ще се радвате, стига да се настаните в уютната Къща за гости „Огняновата къща“. Тя ще бъде идеалното място, където да прекарате ваканцията си сред природата. От тук ще можете да се наслаждавате на красотата ѝ по всяко време в годината. А в околността ще откриете и страхотни забележителности като Национален парк „Централен Балкан“, които да посетите и из които да се разходите.

Отдихът Ви тук ще бъде наистина пълноценен. Местността е прекрасна и всички любители на природната хубост ще се влюбят в нея. Наоколо можете да видите елени, сърни, както и още много други животни. В близост ще откриете и страхотни възможности за практикуване на риболовното Ви хоби. Разбира се, изключително доволни ще останете и от условията, които „Огняновата къща“ ще Ви предложи. Постройката има двувековна история, а днес гостите ѝ ще могат да се насладят на реставрирания ѝ вариант. Тук ще откриете РАЗНООБРАЗИЕ ОТ УДОБСТВА, съчетани с АВТЕНТИЧНИЯ ВИД НА КЪЩИТЕ от онова време.

В къщата на разположение за настаняване ще бъдат ШЕСТ на брой КОМФОРТНИ и УЮТНО ОБЗАВЕДЕНИ ДВОЙНИ СТАИ. Част от тях предлагат удобна спалня, а другите – отделни легла. Всяко от помещенията разполага със собствена баня/тоалетна. На услугите Ви ще бъдат и всички необходими Ви удобства. Общо в къщата биха могли да отседнат дванадесет-четиринадесет души.

Определено едно от големите предимства на къщата е и наличието на две страхотни МЕХАНИ. Те ще Ви предоставят телевизори, както и многообразие от кабелни програми. И в двете се разполагат камини, в които често пъти се пекат чудни вкусотии. На разположение в механите ще имате и кухни, в които и самите Вие ще можете да се развихрите и да приготвите страхотни ястия за Вас и компанията Ви. Къщата действително е едно доста подходящо място за големи и задружни приятелски компании, търсещи подходящото място, където да се позабавляват.

Къщата разполага и с двор, където ще откриете страхотна ПЕЩ, подходяща за печенето на цели агнета и пълнени прасенца. На подобни вкусотии ще можете да се насладите и Вие, като за целта трябва да направите предварителна заявка.
Друго сред страхотните предимства на къщата е наличието на чудесен БАСЕЙН с ИЗВОРНА ВОДА, в които ще можете да се разхлаждате през летните дни.
Осигурени ще бъдат и четири места за ПАРКИРАНЕ.

ЦЕНИТЕ ЗА НОЩУВАНЕ пък ще бъдат доста изгодни.
Можете да се възползвате от възможността и да наемете цялата къща, като цената ѝ на вечер е 300 лева през зимата и 250 лева през летния сезон.

Заповядайте в „Огняновата къща“!

 

Контакти:
гр. Габрово
адрес: с. Горнова могила
тел.: 0887 398 422; 0888 212 122
e-mail:
web: ognianovata-kyshta.com
GPS координати:
42.844031 N 25.266585 E
Карта в Google Maps
Информация:
- басейн
- лятна градина
- паркинг
- телевизор
- сателитна телевизия
- баня/тоалетна
Атмосфера:
- уютна
Говорими езици:
Български, Английски
Капацитет:
- 6 спални помещения
- 2 механи
Храна:
Самостоятелно приготвяне на храна
Брой посещения: 7048
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти