Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Механа Бунаре (Bunare Tavern)
Банско
- места на закрито - 150
- лятна градина - 40
- 4 отделни зали
- паркинг
- българска кухня
- европейска кухня
- жива музика
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ

 

Механа „Бунаре”, Банско е невероятно място, което ще Ви предложи не само отлично приготвена храна, но и отлична обстановка. Тук се разполагаме на ДВА ЕТАЖА, а залите ни са четири на брой. Това ни позволява да организираме страхотни семейни и служебни тържества, без да пречим на останалата част от гостите си. Залите ни разполагат с МЯСТО ЗА СТО И ПЕТДЕСЕТ ДУШИ общо. А през топлите дни врати отваря и уникалната ни, изпълнена със зеленина ЛЯТНА ГРАДИНА. В нея се открива място за настаняването на ОЩЕ ЧЕТИРИДЕСЕТ ДУШИ. Обстановката ни също ще Ви се хареса. Решили сме цялото заведение в автентичен бански стил, а всяка от залите ни се радва на собствена камина. Убедени сме, че и настроението Ви ще бъде добро, имайки предвид прекрасната музика, на която се наслаждаваме на живо тук. При нас често звучат ритмите на автентичната музика на Пиринска Македония.

Убедени сме, че не сте тук само за да чуете музиката ни и да се порадвате на обстановката. Все пак и храната ни е отлична и заслужава вниманието Ви. Тук, в Механа „Бунаре”, предлагаме най-добре приготвените местни бански специалитети. Сред тях се отличават невероятната кавърма по бански, чудните бански специалитети, приготвяни на сач, банска капама. Сигурни сме, че ще Ви допадне и начинът, по който приготвяме и дивеча. Чевермето ни също не е за пропускане. Вегетарианците също ще разполагат с богат избор. Предлагаме и уникални ястия от европейската кухня. Средиземноморските ни деликатеси например са несравними.

А и да си признаем, тук не само храната, приготвяна по стари хайдушки рецепти, но и питиетата ни са на ниво. Определено ще Ви допадне голямото разнообразие от млади, а и отлежали вина. В листата ни ще откриете доста предложения, сред които се отличават прекрасните вина на доказалите се български изби. Определено ще Ви направят впечатление и възможностите при избора на ракии. Най-лютите ракии ще намерите в Механа „Бунаре”, Банско.

Очакваме Ви!

 

Контакти:
гр. Банско
адрес: ул. Пирин 44
тел.: 0749 82 030; 0897 632 484; 0896 218 547
e-mail:
web: bunare.com
GPS координати:
41.833269 N 23.484346 E
Карта в Google Maps
Говорими езици:
Български, Английски, Руски
Капацитет:
Плащане: В брой
Паркинг: безплатен
Тип музика: Фолклорна
Храна:
Битова обстановка.
Подходящи условия за празнуване на семейни и фиремни тържества.
Прекрасна лятна градина с много зеленина
Брой посещения: 3577
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти