Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Механа Бански Хан (Banski Han Tavern)
Банско
- 150 места
- 2 зали
- паркинг
- банска кухня
- българска кухня
- ястия на жар
- ястия на пещ
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ

Със сигурност едно от най-обичаните места, което гостите на Банско никога не пропускат да посетят, това е Механа „Бански хан”. Тук, в самото начало на града, ще Ви посрещнем ние, с чудни ястия и винаги отрупана трапеза. Разполагаме с две страхотни зали, които могат да настанят сто и петдесет души без проблем. И гарантираме, че всеки един от тях ще си тръгне оттук сит и доволен. Защото се стараем винаги да поднасяме най-вкусната храна, приготвена по най-добрите рецепти. А и прекрасната ни битова обстановка ще Ви предразположи, ще Ви отпусне. Всъщност, през топлите дни врати отваря и страхотната ни лятна градина, радваща се на всевъзможни нюанси на зеленото.

Тук държим на качеството, за това и ястията ни се приготвят от най-добрите продукти. Можем да гарантираме за тяхното качество, защото голяма част от тях произвеждаме самите ние. Натуралните продукти и уменията на майсторите готвачи превръщат всяко ястие в шедьовър. Някои от специалитетите бихме могли да приготвим пред очите Ви. На жар или пък на плоча приготвяме едни от най-вкусните си блюда.

Гарантираме Ви, че престоят Ви в Механа „Бански хан” ще бъде истинско удоволствие. За това ще се погрижат не само ястията и приятната ни обстановка, но и забавленията, които сме Ви подготвили. При нас винаги е весело, защото винаги предлагаме на гостите си жива музика, изпълнявана от страхотния оркестър „Перун”. А, трябва да отбележим, че обслужването ни също е на ниво. Персоналът ни винаги ще е насреща и ще Ви обслужва с усмивка. Механата е изключително подходяща и в случай, че търсите подходящо място, където да организирате семеен празник или друго тържество.

Механа „Бански хан” отваря своите врати в единадесет часа и ще бъде на разположение до ранни зори. Заповядайте при нас!

Контакти:
гр. Банско
адрес: ул. Васил Кънчев 2
тел.: 0895/ 633 334; 0888/ 990 663
e-mail:
GPS координати:
41.84367 N 23.485837 E
Карта в Google Maps
Информация:
Плащане: В брой
Паркинг: безплатен
Тип музика: Фолклорна
Атмосфера:
Битова обстановка.
Подходящи условия за празнуване на семейни и фиремни тържества.
Прекрасна лятна градина с много зеленина
Говорими езици:
Български, Английски
Брой посещения: 4318
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти