Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Механа Чобановь Хань (Chobanov Han Tavern)
Банско
- балканска кухня
- европейска кухня
- оркестър
- банска кухня
- паркинг
- провеждане на тържества

Приветлива и много уютна е очарователната Механа „Чобанов хан“ в Банско. Тя е една от най-приятните, просторни и обичани механи в цялото курортно градче. Тук ще имате удоволствието да се потопите в чудесната обстановка на заведението, изцяло декорирана в традиционен фолклорен стил. В интериора е използвано много дърво и камък, създаващи у гостите усещането за топлина, уют и истински комфорт.

Във вътрешността на заведението ще откриете ДВЕ ЗАЛИ. По-просторната от тях е предвидена за пушачи, а по-малката – за непушачи. Те ще осигурят място, достатъчно за настаняването на двеста и петдесет души. През летните дни ще можете да предпочетете и свежата и прохладна обстановка на ЛЯТНАТА ГРАДИНА, която предлага още триста места. За да си прекарат добре гостите, тук изпълнявана бива и чудесна фолклорна програма, включваща многообразие от български песни и хора, изпълнявани под съпровода на ансамбъл. Включени са и интересни нестинарски танци, както и забавна програма с аниматори.

Кухнята, която заведението ще Ви предложи, също е отлична. Менюто на механата включва разнообразни ястия, сред които отличават се БАНСКИТЕ СПЕЦИАЛИТЕТИ. Тук е мястото, където ще опитате автентично приготвени бански суджук и бански сач. Приготвят се и чумлек, капама, катино мезе и още много други. Чудесни са и ястията от традиционната българска кухня, както и многообразието от ястия от европейската кухня. В менюто ще откриете и доста салати и мезета собствено производство. Отлична е и селекцията от бели и червени вина. Обслужването също е на ниво.

Заведението ще бъде подходящо за провеждането на семейни, фирмени и части празненства, честването на празници, както и за посрещането на организирани групи и приятелски компании. Механата е едно от най-обичаните и посещаваните заведения в Банско и това съвсем не е случайно. Можете да се убедите и сами!

Заповядайте в Механа „Чобанов хан“!

 

Контакти:
GPS координати:
41.841194 N 23.484183 E
Карта в Google Maps
Информация:
Плащане: В брой
Паркинг: Безплатен
Тип музика: Народна, Българска
Атмосфера:
Подходящи условия за празнуване на семейни и фирмени тържества, партита, коктейли, делови обяди и вечери, романтични срещи.
Говорими езици:
Български, Английски
Капацитет:
- балканска кухня
- европейска кухня
- оркестър
- банска кухня
- паркинг
- провеждане на тържества
Храна:
Традиционна
Брой посещения: 2529
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти