Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Семеен Хотел Мехджарел*** (Mehdjarel Family Hotel***)
Шумен
- ресторант
- автомивка
- коли под наем
- химическо чистене
- интернет
- паркинг
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ

 

Комфорт, безупречно обслужване и елегантно обзавеждане са само част от нещата, на които ще се радвате, по време на ваканцията в Семеен хотел „Мехджарел“. Той се разполага на удобно място в красивия Шумен и с радост посреща своите гости, дошли за почивка или по работа.

Престоят Ви тук ще бъде изпълнена със спокойствие и приятни мигове. За това ще се погрижат всички удобства, предоставени в стаите на хотела. За настаняване подготвени са двадесет и две помещения, обзаведени с много вкус и старание. Сред тях се отличават два вида – ДВОЙНИ и ТРОЙНИ СТАИ.
На което и от двете предложения да се спрете, то със сигурност ще разчитате на комфортни мебели и уют. Приятната атмосфера е подсилена и от всички удобства, на които ще разчитате. Предоставен ще Ви бъде телевизор, на който ще гледате различни кабелни програми. В стаите поставени са и телефони. Ще използвате климатик, както и парно отопление. Мини бар също ще е на разположение. Гостите тук използват и Интернет безплатно.

Елегантният РЕСТОРАНТ е друго сред предимствата на Хотел „Мехджарел“. Тук ще избирате от меню, пълно с вкусни предложения. Ястията са подбрани предимно от националната кухня и биват майсторски приготвяни от готвачите. Разбира се, ще можете да избирате и сред най-различни висококачествени питиета.

Удобство за гостите ще е и наличието на ПАРКИНГ, където да оставите автомобила си. Той може да мине и през автомивката на хотела. А в случай че не сте с автомобила си, а се нуждаете от возило, то хотелът ще Ви предложи и своите рент-а-кар услуги.
Със сигурност ще оцените старанието на Хотел „Мехджарел“ винаги да бъде полезен на своите гости. Именно това е причината, поради която тук ще разчитате на всякакви допълнителни услуги. Така например тук се предлага обслужване по стаите – просто трябва да кажете от какво се нуждаете. Предлагани биват и перални услуги, както също и химическо чистене. Сешоар и ютия ще Ви бъдат предоставяни от персонала в момента, когато ги поискате!

Това са само част от всички страхотни предимства, които хотелът ще Ви осигури. Ако все още се чудите къде да прекарате почивните дни, то имайте предвид Хотел „Мехджарел“. Освен всички тези екстри, той предлага и много ИЗГОДНИ ЦЕНИ за нощуване!

Заповядайте!

 

Контакти:
гр. Шумен
адрес: ул. Дунав 13
тел.: 054 800 100; 0886 412 440
e-mail:
GPS координати:
43.277463 N 26.911732 E
Карта в Google Maps
Информация:
- ресторант
- автомивка
- коли под наем
- химическо чистене
- интернет
- паркинг
Атмосфера:
- приятна
Говорими езици:
Български, Английски
Капацитет:
- 22 спални помещения
- двойни стаи
- тройни стаи
Храна:
В ресторанта на семейния хотел
Брой посещения: 3605
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти