Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Думанова механа (Dumanov Tavern)
Банско
- вътрешен салон
- лятна градина
- старинен бански стил
- оркестър
- традиционни ястия
- европейска кухня
- вегетарианска кухня
- банкети
- сватбени тържества
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ


Прекрасно място в Банско, където да се отдадете на приятни мигове с любимите си хора, е „Думанова механа“. Тя е заведението, което ще Ви предложи прекрасна обстановка, отлично обслужване и кухня, на която няма как да устоите. А и от тук ще се наслаждавате на хубостта на Пирин, разполагайки се в подножието на върховете Вихрен и Тодорка.

Наистина прекрасна е обстановката, в която ще се настаните. Механата се радва на интериор, решен в традиционен бански стил, който ще Ви впечатли с уюта си. Заведението се радва на просторен ВЪТРЕШЕН САЛОН. Той предлага място за настаняването на сто и шестдесет души. А на зеленината и свежестта на ЛЯТНАТА ГРАДИНА през топлия сезон ще могат да се радват още сто души.

Прекрасна е кухнята на заведението. В менюто е побрано многообразие от вкусни предложения. А на голям интерес се радват ТРАДИЦИОННИТЕ за региона ЯСТИЯ. В механа е можете да опитате апетитните БАНСКИ СПЕЦИАЛИТЕТИ, приготвяни на пещ и БАРБЕКЮ. Определено ще Ви допаднат сачовете и банския старец. Катиното мезе, чумлека, капамата, кавърмата също са сред предложенията, на които няма да устоите. При напитките също ще разчитате на разнообразие. Можете да заложите на изискано вина, а също и на някой от отличните аперитиви и ракии.

„Думанова механа“ се грижи и за доброто настроение на гостите си. За тази цел тук на живо свири чудесен оркестър.
А прекрасният интериор и чудесната архитектура на механа, я правят най-подходящото място за организиране на празници и тържества. Тук проведени могат да бъдат сватбени тържества, семейни събирания, фирмени банкети, частни партита, празненства с и без повод.
Заведението ще поеме грижата да Ви посрещне и настани удобно, да Ви осигури обслужване на високо ниво, за да можете Вие и близките Ви да си прекарате наистина страхотно.
Механата печели обичта на своите редовни посетители с професионализма и високото качество, което предлага, с приятелското си отношение, както и с отличните си цени.

Отлично е дори и разположението ѝ – разполага се в непосредствена близост до началната станция на лифта. Подслонява се в постройката на тризвездния Хотел „Думанов“, а адресът е улица „Найден Геров“ №15.

ЗА РЕЗЕРВАЦИИ:
0888/ 269 466
0898/ 639 980

„Думанова механа“ ще Ви очаква!

Контакти:
гр. Банско, ул. Найден Геров 15
тел.: 0888 269 466; 0898 639 980
e-mail:
web: dumanov.com
GPS координати:
41.827491 N 23.482074 E
Карта в Google Maps
Информация:
- вътрешен салон
- лятна градина
- старинен бански стил
- оркестър
- традиционни ястия
- европейска кухня
- вегетарианска кухня
- банкети
- сватбени тържества
Атмосфера:
Красивият интериор и добрата архитектура на механата предразполагат за провеждане на банкети, сватбени тържества и редица други групови мероприятия.
Говорими езици:
Български, Английски
Капацитет:
- вътрешен салон
- лятна градина
Храна:
- традиционна кухня
- бански мезета
- европейска кухня
Брой посещения: 2990
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти