Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Ресторант Верони (Veroni Restaurant)
Балчик
- лятна градина - 150 места
- българска кухня
- италианска кухня
- барбекю
- детска площадка
- интернет
- климатична система
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ

В красивия ни черноморски град Балчик ще можете да се насладите на най-вкусно приготвените ястия, стига да посетите Ресторант „Верони”. Тук се стараем да предлагаме на посетителите си най-вкусните рецепти, предлагани от ТРАДИЦИОННАТА БЪЛГАРСКА КУХНЯ. Убедени сме, че ще си паднете по вкусните специалитети, които готвачите ни приготвят на скарата. Ако се настаните на маса в прекрасната ни ЛЯТНА ГРАДИНА, то ще имате възможността да наблюдавате и процеса на приготвяне на храната. Китната ГРАДИНА е решена в български стил и доста ще ви хареса. Тук имаме място за СТО И ТРИДЕСЕТ ДУШИ, а основният салон предлага и още места. Освен на перфектно приготвено БАРБЕКЮ, заведението ни предлага и страхотни ИТАЛИАНСКИ СПЕЦИАЛИТЕТИ. ПИЦАРИЯТА ни се е прославила като една от най-добрите, така че ако опитате някое от предложенията ни няма да съжалявате.

Освен на безкрайно вкусна храна, както и на страхотна обстановка, тук ще можете и да с е позабавлявате подобаващо. На компанията на близките си, както и на много танци и забавления ще можете да се порадвате тук. Убедени сме, че ще оцените подобаващо страхотната фолклорна музика, която ОРКЕСТЪР „МЕГА” ще изпълнява на живо за Вас. Освен на добра вечер с приятели, тук бихте могли да се насладите и на ОРГАНИЗИРАНО ПРАЗНЕНСТВО, СЕМЕЙНО ТЪРЖЕСТВО или пък честване на ЛИЧЕН ПРАЗНИК. Разбира се, не изключваме и възможността за организиране и на ФИРМЕНО СЪБИРАНЕ и БАНКЕТ. Ресторант „Верони” е домакинствал дори на СВАТБЕНИ ТЪРЖЕСТВА, така че можете да ни се доверите – имаме опит в организирането на всякакви празници.

Убедени сме,ч е при нас ще се чувствате изключително комфортно. Особено имайки предвид всички удобства, които ще Ви предложим. На първо място – ще разполагате с достатъчно място, където да паркирате автомобила си. Сред предлаганите удобства е и страхотния ни ДЕТСКИ КЪТ, където малчуганите ще се забавляват доста и няма да Ви пречат, в случай че искате да отделите повече време и внимание на половинката или компанията. В Ресторант „Верони” ще можете и по всяко време да използвате безплатния WI-FI ИНТЕРНЕТ. За да се чувствате комфортно по всяко време, тук разполагаме и с климатична система, която поддържа приятна температура.

Винаги сте добре дошли в Ресторант „Верони”, Балчик!

Контакти:
кв. Левски, ул. Дунав 3, Балчик
тел.: 0579 76 868
моб.: 0888 808 895; 0888 529 419
e-mail:
web: veroni.bg
GPS координати:
43.427936 N 28.161268 E
Карта в Google Maps
Информация:
Управител: Тошко Маринов
Плащане: В брой
Паркинг: Безплатен
Музика: Народна
Атмосфера:
Подходящо място за провеждане на семейни тържества, фирмени партита, сватби и лични празници.
Говорими езици:
Български, Английски
Капацитет:
- лятна градина - 150 места
Храна:
Отлична
Брой посещения: 5097
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти