Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Къща Малката Аркадия (Malkata Arkadia House)
Котел
- механа
- отопляем басейн
- салон за отдих
- сауна
- парк
- детски парков център
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИКъща „Малката Аркадия“ е приветливо място за отдих в симпатичното село Кипилово. Балканът и цялата му дивна красота ще бъдат чудесно място за прекарване на ваканцията. А къщата предоставя комфортни условия и уют, които ще спомогнат за това.

Възрожденската постройка ще Ви впечатли както с външния си вид, така и с чудесното си обзавеждане. Тук ще прекарате добре семейната почивка, както и ваканцията с приятели. Всъщност, къщата представлява и отправна база за ловен туризъм. Тук със сигурност ще избягате от скуката и рутината, независимо дали търсите кътче за уединение, или място, където да се позабавлявате с приятели.

За гостите тук предвидени са четири стаи за настаняване – ДВЕ ДВОЙНИ и ДВЕ ТРОЙНИ помещения. Те са приветливо обзаведени и добре оборудвани. Тук например ще използвате сателитна телевизия. Предвиден е и САЛОН ЗА ОТДИХ.
Чудесен начин за отдих ще бъде възможността да се отпуснете в джакузито, както и да се доверите на сауната. Ароматерапията с етерични масла също е приятен начин за релаксация. За гостите обособена е и малка МЕХАНА за двадесет души с камина. Те могат да се възползват и от барбекюто.
А през месеците от април до края на октомври на разположение ще бъде и ОТОПЛЯЕМ БАСЕЙН. Той се радва на съвременна пречиствателна станция, използваща сребърни йони и никакви химически препарати. Размерите му са петнадесет на пет метра и е подходящ както за забавление, така и за плувни занимания. Басейнът има и вграден воден ефект за насрещно течение.

В Къща „Малката Аркадия“ предложена ще Ви бъде и храна, изцяло екологично произведена и сертифицирана. Тя бива приготвяна по специални местни, а също и по традиционни рецепти. Можете да опитате и вкуса на билковия мед, на балканските билки и композиции за чайове. Тук се предлага и домашно сирене, домашно масло, както и етерични масла.

Прекрасен е и ПАРКЪТ, из който гостите ще могат да се разходят. Той се простира на площ от четири декара, а на територията му растат повече от сто и осемдесет растителни вида, идващи от най-различни краища на света. Определено вълнуваща ще бъде и обиколката на лабиринта, направен от двуметрови туи, намиращ се на територията на парка. По време на разходката си ще чувате шума на рекичката, вливаща се в малкото езеро. А в края на езерото се разполага романтична бяла беседка, подходяща за чаени церемонии с билки от Балкана.

Близо се намират и някои интересни места, които да посетите. Такова е например най-запазената Византийска крепост у нас. Интерес предизвиква и загадъчния Хърсул град. В района се намират и някои много любопитни скални феномени, които ще можете да разгледате – забележителни са комплексите, както и отделните пещери. Едно от интересните места е например пещерата „Свети четиридесет мъченици“, намираща се в землището на селото. Приятни ще бъдат и разходките с високопроходим автомобил из Балкана.

За малчуганите предвиден е страхотен ДЕТСКИ ПАРКОВ ЦЕНТЪР. Това е мястото, където малките гости ще открият най-различни забавления. Така например тук са предвидени пързалки, люлки, батут, а на едно от дърветата има и къщичка.

Заповядайте!

 

Контакти:
с. Кипилово
тел.: 0888 223 309; 0886 090 625; 04 583 315
e-mail:
web: kipilovo.hit.bg
GPS координати:
42.903382 N 26.233671 E
Карта в Google Maps
Информация:
- механа
- отопляем басейн
- салон за отдих
- сауна
- парк
- детски парков център
Атмосфера:
- уютна
Говорими езици:
Български, Английски
Капацитет:
- две двойни стаи
- две тройни стаи
Храна:
Самостоятелно приготвяне на храна
Брой посещения: 3431
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти