Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Хотел Мегас** (Megas Hotel**)
Слънчев Бряг
- 19 апартамента
- басейн
- кафе-бар
- ресторант
- детски кът
- паркинг
- интернет
- сейф
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ

На добро място – близо до входа на аквапарка – се намира Хотел „Мегас”, Слънчев Бряг. Тук ще се радвате на комфорт и спокойствие. Четириетажната сграда на хотела побира ДВАДЕСЕТ ОБЗАВЕДЕНИ АПАРТАМЕНТА, които предлагат добри условия за почивка.

Апартаментите ни се състоят от спално помещение, хол с обособен бокс, както и санитарен възел. В спалнята ще откриете две отделни легла „френски” тип, които винаги можете да съберете в едно просторно легло. Освен това, тук ще разчитате и на два големи гардероба. Принадлежностите си можете да съхранявате в тоалетката и нощните шкафчета. Поставили сме и огледало и стол. Холът ни ще Ви предложи шкаф, върху който е поставен телевизора. Тук ще могат да нощува част от компанията Ви, защото ще разполагате с разтегателен диван и фотьойл. Както споменахме, обособили сме и КУХНЕНСКИ КЪТ, където има място за хранене, както и ХЛАДИЛНИК. Не сме пропуснали и шкафове и мивка. Ще разчитате и на посуда. В апартамента, естествено, ще разполагате и с личен санитарен възел.

Но не това е всичко, което ще Ви предложи Хотел „Мегас”. При нас можете да се възползвате и от немалко допълнителни услуги. Например тук ще Ви предложим ПАРКИНГ за автомобила Ви. На рецепцията на хотела бихте могли да се възползвате и от безплатен ИНТЕРНЕТ достъп. Ценностите Ви ще можем да съхраним в СЕЙФ. Убедени сме, че няма да пропуснете да изпробвате и прохладната вода на БАСЕЙНА ни. Тук ще бъдете добре дошли и в РЕСТОРАНТА ни, където ще Ви нагостим с вкусни ястия и апетитни морски деликатеси. Освежаваща напитка със сигурност ще получите в КАФЕ-БАРА ни. Оставете и малчуганите да се позабавляват в обособения ни ДЕТСКИ КЪТ.

Винаги сте добре дошли в хотел „Мегас”, Слънчев Бряг!

Контакти:
к.к. Слънчев бряг
адрес: зона Запад /до Аква парка/
тел.: 0885 167 730; 0882 909 490
e-mail:
web: hotelmegas.com
GPS координати:
42.698298 N 27.707025 E
Карта в Google Maps
Говорими езици:
Български, Английски
Капацитет:
- 19 апартамента
Храна:
В ресторант на хотела
Брой посещения: 3545
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти