Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Семеен Хотел Стаматови** (Stamatovi Family Hotel**)
Поморие
- ресторант
- интернет
- лятна градина
- климатик
- телевизор
- кабелна телевизия
- паркинг
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ

 

На очарованието на Поморие ще се отдадете, настанявайки се в симпатичния Семеен хотел „Стаматови”. Той осигурява приятни условия, доста удобства, както и отлична локализация. Радващ се на новата част на града и спокойствието на тихата уличка, където се намира, хотелът ще Ви предложи и близост до чудния плаж, намиращ се на сто метра от Вас.

Различни са помещенията тук. Удобно ще се чувствате в АПАРТАМЕНТИТЕ. Но не по-малко са и удобствата в СТАИТЕ на хотела. Сред тях се отличават ДВОЙНИ и ТРОЙНИ помещения, както и такива ЗА ЧЕТИРИМА души.

Апартаментите пък са съставени от две помещения с по две легла, обслужвани от обща баня и тераса. Удобствата, на които ще се радвате тук, са доста. На услугите Ви например ще бъде КЛИМАТИК, внасящ прохлада през летните горещини. Ще използвате и ХЛАДИЛНИК, както и ТЕЛЕВИЗОР с разнообразни кабелни програми. Достъпен за Вас ще бъде и ИНТЕРНЕТ. ТЕРАСИТЕ на хотела ще Ви разкрият красив изглед.

Гостите на хотела ще бъдат поканени и в симпатичния РЕСТОРАНТ тук. Обстановката му е много приветлива, а менюто – богато. Вкусни са всички предложения на заведението. Качествени са и напитките тук. Ресторантът ще предложи седемдесет места като можете да се настаните в салона, както и в очарователната ЛЯТНА ГРАДИНА. Нейната пъстрота и свежест ще Ви допадне. Хотелът ще осигури и място на ПАРКИНГА си за всички гости, пристигнали с автомобил.

Семеен хотел „Стаматови” и Поморие ще Ви очакват с нетърпение!

 

Контакти:
гр. Поморие
адрес: ул. Петко Войвода 6
тел.: 0899 999 309; 0887 525 825
e-mail:
GPS координати:
42.565861 N 27.613502 E
Карта в Google Maps
Информация:
- ресторант
- интернет
- лятна градина
- климатик
- телевизор
- кабелна телевизия
- паркинг
Атмосфера:
- приятна
Говорими езици:
Български, Английски, Немски, Руски
Капацитет:
- двойни стаи
- тройни стаи
- четворни стаи
- апартаменти
Храна:
В ресторанта на семейния хотел
Брой посещения: 5184
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти