Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Хотел Елеганс** (Elegance Hotel**)
Несебър
- 27 двойни стаи
- снек - бар
- паркинг
- климатик
- интернет
- телевизор
- кабелна телевизия
- тераса
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ


На една прелестна лятна ваканция бихте могли да се насладите, стига да се доверите на тризвездния Хотел „Елеганс”. Той се разполага на самия морски бряг, радващ се както на близостта на Несебър, така и на спокойствието на Равда. Страхотни са и условията, които предлагат стаите на хотела.

Тук можете да се настаните в някоя от стилно обзаведените 27 ДВОЙНИ СТАИ всички с възможност за допълнително легло и да се насладите на почивните си дни. В хотел „Елеганс” задължително ще разполагате с КЛИМАТИК, поддържащ приятната температура в помещението Ви. Няма да Ви липсва и мини бар и телефон. Предвидили сме и наличието на сешоар. Времето си ще можете да прекарвате дори в гледане на телевизия. Тук ще разчитате на доста кабелни програми, но и на безплатен достъп до ИНТЕРНЕТ, от който също ще се възползвате по всяко време. Със сейф са оборудвани всички помещения, така че ще имате сигурно местенце, където да приберете по-ценните вещи. Стаите ни се обслужват от собствени санитарни възли. А на топлите слънчеви дни ще можете да се радвате и от ТЕРАСАТА си. Всъщност, някои от стаите ни биха могли да Ви предложат зашеметяваща панорамна гледка към морската шир.

Сред удобствата, които ще Ви предложим в пететажния хотел „Елеганс”, спада и мястото за ПАРКИРАНЕ, а също и АСАНСЬОР. Тук също така ще можете да се насладите и на добре приготвена храна. В хотела е подслонен и прекрасен СНЕК-БАР, където ще можете да закусате добре. Тук предлагаме и топли супи, вкусотии, приготвен на скара, както и доста безалкохолни напитки, с които да се освежите. Храната наистина е много вкусна, а и обслужването винаги е на ниво.

Това лято ще Ви очакваме в хотел „Елеганс”!

Контакти:
плажна ивица между Равда и Несебър
тел.: 0554 44562; 0878 660 778
e-mail:
web: elegance.noshtuvka.com
GPS координати:
42.651933 N 27.692689 E
Карта в Google Maps
Информация:
- снек - бар
- паркинг
- климатик
- интернет
- телевизор
- кабелна телевизия
- тераса
Атмосфера:
- приятна
Говорими езици:
Български, Английски
Капацитет:
- 27 двойни стаи
Храна:
В снек - бара на хотела.
Брой посещения: 3967
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти