Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Ресторант Амброзия (Amvrosia Restaurant)
Банско
- перфектно обслужване
- висша кухня
- изискани вечери
- винена листа
- музика на живо
- плащане в брой
- безплатен паркинг

ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ

 

На територията на Хотел „Премиер Лъкшъри Маунтин Ризорт”, Банско ще откриете Ресторант „Амброзия”. Тук приятната атмосфера ще Ви отпусне. Ще се насладите и на комфорта, който сме Ви осигурили. Освен на приятната обстановка, тук ще се любувате и на изискана вечеря.

Горди сме, че А-Ла-Карт ресторант „Амброзия” може да Ви предложи блюда, характерни за модерната висша кухня. Главният Готвач на ресторанта се грижи за добрия вкус на всяко ястие. За това той абсолютно винаги използва само свежи и пресни съставки и подправки. Това е и причината всичките ни блюда да са толкова ароматни и вкусни. А освен добрата храна, тук разчитаме и на доста богата винена листа. Селекцията ни със сигурност ще предложи най-подходящото питие за Вашето ястие.

Вечерята в ресторант „Амброзия” е незабравимо преживяване. С повод или без, тук всяко едно от Вашите сетива ще празнува. Страхотните менюта, вдъхновени от сезоните, уютната ни обстановка, винаги коректното обслужване – това е причината гостите ни да се връщат отново при нас. Тук дори музиката, на чийто фон ще протече вечерта Ви, се изпълнява на живо. Не случайно сме отличени с приза „Най-добър ресторант за 2013 година”!

А-Ла-Карт ресторант „Амброзия” приема посетителите си само с предварителна резервация. На най-добрите предложения от модерната висша кухня ще имате възможността да се насладите всеки ден с изключение на понеделник. Ресторантът отваря врати за гостите си в 18.00 часа и затваря в 23.30 часа. И винаги можете да се възползвате от безплатен трансфер от и до заведението, стига предварително да сте заявили желанието си.

Очакваме Ви!

 

Контакти:
гр. Банско
ул. Караманица 11, Банско
тел.: 0749 50 500; 0749 50 501
e-mail:
web: premiermountainresort.com
GPS координати:
41.822226 N 23.481213 E
Карта в Google Maps
Информация:
- перфектно обслужване
- музика на живо
- плащане в брой
- безплатен паркинг
Атмосфера:
Непринудена и приканваща
Говорими езици:
Български, Английски
Храна:
изискани ястия
Брой посещения: 4296
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти