Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Голдън Рейнбоу Вип Резиденс**** (Golden Rainbow Vip Residence****)
Слънчев Бряг
- апартаменти
- лоби бар
- външен басейн
- плажен бар
- подземен паркинг
- охрана
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ

Заобиколен от великолепен парк с дюни, намиращ се на самия бряг на Черно море, ексклузивният „Голдън Рейнбоу”е кътче, което ще Ви осигури най-добрата лятна почивка. А и красивата южна част на курорта ни Слънчев бряг определено ще Ви предложи доста забавления и красиви гледки, на които да се насладите. Но не само благоприятното разположение на хотела ще Ви допадне тук.

Очаровани ще останете и от стилната архитектура на комплекса, както и от луксозното му обзавеждане. Тук спокойно ще можете да се наслаждавате на прекрасните изгреви. Картината ще се допълва перфектно и от панорамната гледка към старинния Несебър. Тук ще се забавлявате изключително много, а и романтичните вечери ще бъдат просто безкрайно удоволствие.

Хотел „Голдън Рейнбоу” ще Ви предостави абсолютно безупречни условия, в които да прекарате почивните си дни. Елегантната архитектура, изобразяваща средиземноморски стил, осигурява прекрасни слънчеви апартаменти за гостите на хотела.

Всъщност, комплексът се състои от ХОТЕЛСКА ЧАСТ, както и от ЧАСТНИ АПАРТАМЕНТИ. Всички помещения са отлично обзаведени, със съвсем модерно оборудване. Деветдесет процента от стаите тук се любуват и на панорама към морската шир. Но освен комфортно настаняване, Хотел „Голдън Рейнбоу” ще Ви предложи и доста удобства извън стаята Ви. Обслужването на рецепцията тук се извършва двадесет и четири часа.

Освежаващи качествени питиета ще Ви разхладят на БАР-БАСЕЙНА ни. ПЛАЖНИЯТ БАР също може да се похвали с приятни коктейли.

Храната в хотела също е на ниво. В РЕСТОРАНТА се сервират отлично приготвени блюда и специалитети.

Както споменахме, тук има и невероятен ВЪНШЕН БАСЕЙН. На разположение на малчуганите е и ДЕТСКИ БАСЕЙН. Всички гости могат да се възползват от зоната за отдих. Спокойствие на гостите осигурява и целогодишната охрана на имотите тук.

Убедени сме, че лятната Ви ваканция в Хотел „Голдън Рейнбоу” ще бъде запомнена като една от най-добрите в живота Ви. Елате и се уверете сами!

Контакти:
E-mail: info@complexrainbow.com
к.к. Слънчев бряг
адрес: компл. Рейнбоу
тел.: 02 8 591 370; 0899 609 660
e-mail:
web: goldenrainbow.bg
GPS координати:
42.682211 N 27.710271 E
Карта в Google Maps
Информация:
- лоби бар
- външен басейн
- плажен бар
- подземен паркинг
- охрана
Атмосфера:
- приятна
Говорими езици:
Български, Английски, Руски, Полски
Капацитет:
- апартаменти
Храна:
В близост до комплекса
Брой посещения: 3787
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти