Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Хотел Корал*** (Coral Hotel***)
Поморие
- кафе
- климатик
- телевизор
- интернет
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ

Хотел „Корал”е приятно място, където бихте могли да отседнете и да се насладите на живописния черноморски град Поморие. Не повече от петнадесет минути ще бъде пътят Ви оттук до летището в Бургас. Толкова е и разстоянието до бляскавия и доста популярен у нас курорт – Слънчев Бряг. Поморие, обаче, ще Ви очарова с атмосферата си. Малкият град успява да плени всички, които са се докоснали до красотата му, до топлата му морска прегръдка. Наистина, този град е един чудесен избор за лятната Ви почивка, а Хотел „Корал” ще бъде мястото, което Ви предлага най-много комфорт.

Близкото разположение на хотела до Соленото поморийско езеро е благоприятно, в случай че обичате да се наслаждавате на красивите гледки. Удобна е локализацията на хотела и спрямо центъра на града. Стотина метра ще Ви делят от него. Толкова е и разстоянието до плажа. Петдесет метра Ви делят от автобусна спирка, която определено ще улесни предвижването Ви в града.

Удобно ще се чувствате не само от разположението на хотела, но и благодарение на стилния дизайн на помещенията тук. Те се разделят на два вида – петнадесет удобни ДВОЙНИ СТАИ и четири едноспални АПАРТАМЕНТА. Всички те са доста просторни и ще съумеят да Ви накарат да се отпуснете и да се почувствате комфортно. Оборудвани са така, че абсолютно нищо от съвременните удобства, да не Ви липсва. Така например, тук ще използвате собствен КЛИМАТИК. По всяко време ще разчитате на кабелна телевизия. Гостите имат достъп и до Wi-Fi ИНТЕРНЕТ. Стаите се радват и на приятна гледка от БАЛКОНА си.

 

В никакъв случай не бива да пропускате да се отдадете и на оздравителни процедури. Балнеологията тук е добре развита, благодарение на ЛЕЧЕБНАТА КАЛ и нейните уникални свойства. Освен на калните бани, определено трябва да посетите и централния плаж в Поморие, който е прочут с черния си пясък.

Информация за цените на стаите и апартаментите за нощ ще можете да откриете в сайта на хотела.

Винаги ще бъдете добре дошли в Семеен хотел „Корал”!

Контакти:
ул. Св. Иван Рилски 2, Поморие
моб.: 0889 199 666; 0886 199 444
e-mail:
web: coralpomorie.com
GPS координати:
42.561698 N 27.638167 E
Карта в Google Maps
Информация:
- кафе
- климатик
- телевизор
- интернет
Говорими езици:
Български, Английски
Капацитет:
- 15 двойни стаи
- 4 апартамента
Храна:
В ресторанта на хотела
Брой посещения: 3781
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти