Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Семеен хотел - ресторант Дейкин** (Deykin Family Hotel**)
Слънчев Бряг
- кабелна телевизия
- хладилник
- асансьор
- климатик
- телевизор
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ


И тази година гостите на Слънчев бряг ще открият прекрасно място за отдих и приятно прекарване на ваканцията в лицето на Семеен хотел „Дейкин“. Той представлява едно своеобразно съчетание от отпускаща атмосфера, елегантен интериор и безупречно обслужване. Това е мястото, където комфортно ще се чувстват както влюбените двойки и семействата, така и задружните приятелски компании.

Предимство за гостите на хотела ще представлява дори неговата локализация. Той се намира на тиха уличка, разположена до центъра на градчето. Атракциите в курорта също няма да са далеч – Аквапаркът е на двеста метра от Вас, а разкошната плажна ивица – на триста.

ДВАДЕСЕТ на брой са СТАИТЕ, подготвени за настаняване. Всички те могат да се похвалят с модерно обзавеждане, а и с чудесно оборудване. Поставени в помещенията например са телевизори със сателитна телевизия. Предвидени са климатик и хладилник. Стаите ще Ви предложат и собствени бани. А от ТЕРАСИТЕ се открива приятен изглед.
Определено удобство за гостите ще е наличието на асансьор. Осигурено е и място за паркиране.

Приятната обстановка на РЕСТОРАНТА също ще Ви допадне. Тук ще се радвате на отпускаща атмосфера и лека музика. Разбира се, менюто също е отлично. То включва предложения както от българската, така и от европейската кухня. Специално отбрани са и морските специалитети и деликатеси, от които ще можете да избирате. Можете да бъдете сигурни, че дори и най-взискателния вкус тук ще бъде задоволен!

Семеен хотел „Дейкин“ ще Ви очаква!

Контакти:
Център, Слънчев бряг
тел.: 0554 30 187; 0878 963 965; 0878 963 962
e-mail:
GPS координати:
42.696029 N 27.707911 E
Карта в Google Maps
Информация:
- кабелна телевизия
- хладилник
- асансьор
- климатик
- телевизор
Атмосфера:
- приятна
Говорими езици:
Български, Английски
Капацитет:
- 20 двойни стаи
Храна:
В ресторанта на семейния хотел
Брой посещения: 3137
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти