Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Апартамент Надя Стойкова (Nadya Stoykova Apartment)
Поморие
- 2 двойни стаи
- 1 студио
- кухня
- климатик
- хладилник
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ

Апартамент Стойкова, Поморие, Ви приветства за добри дошли в новия летен сезон! Когато държите на Вашата качествена почивка на море, то ние сме една алтернатива, която определено не е за изпускане. Включвайки в схемата и красотата на Поморие – всичко придобива един цялостно завършен вид.

На своите летовници, апартамент Стойкова ще предложи всичко необходимо за Вашата незабравима почивка в Поморие. Апартамента се намира на улица Проф. Стоянов, над Райфайзен банк на 150 м. от плажа и в центъра на града. Той е в близост до санаториума за калолечение и може да правите процедури в него.

Апартаментът се състои от 2 двойни стаи(северно изложение със самостоятелна баня и тоалетна, обща тераса, като всяка стая разполага с хладилник и телевизор) и хол - студио(с три легла, самостоятелна баня и тоалетна, кухненски кът, тераса, TV-кабелна, интернет и климатик). Обзаведен е по съвременен и модерен начин, внасящ свежест, когато се прибирате.

На Ваше разположение по всяко време са стандартните: ТВ с кабелна телевизия, климатик, хладилник, ютия, кафе машина и прекрасна тераса с хубава гледка.

ЦЕНИ:
* За целия апртамент – от 80 до 100 лв.
* На легла: юни - 10 лв. / юли и август - 12 лв. / Студио - 15 лв. + 6 лв. за климатика.

Контакти:
гр. Поморие
адрес: ул. Проф. Стоянов 40
тел.: 0596/ 254 63; 0886/ 554 791
e-mail:
GPS координати:
42.565043 N 27.638428 E
Карта в Google Maps
Говорими езици:
Български, Английски
Капацитет:
- 2 двойни стаи
- 1 студио
Храна:
Самостоятелно приготвяне на храна
Брой посещения: 3704
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти