Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Семеен Хотел Сима** (Sima Family Hotel**)
Троян
- двойни стаи
- апартаменти
- мезонети
- барбекю
- безплатен Интернет
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ

В приказната местност Беклемето се намира разкошният Семеен Хотел Сима. Той е много посещаван, поради прекрасното си разположение и страхотните екстри и услуги, които предлага на своите гости.

Хотелът предлага страхотно обзаведени ДВОЙНИ СТАИ. Осем са с две единични легла. Други две – с широка спалня. Но ще можете и да се ширите в чудесните ни апартаменти. Както и в някой от МЕЗОНЕТИТЕ, които предлагаме. Те разполагат и със страхотна камина, край която ще се чувствате много комфортно, особено през зимния сезон.

Всяка стая, която предлагаме, разчита на собствен санитарен възел. Тук ще откриете и страхотна душ-кабина. В стаята ще разполагате с кабелна телевизия. На територията на целия хотел можете да се възползвате от безплатен Интернет. Осигурена Ви е и прелестна гледка от ТЕРАСАТА на всяка стая, намираща се в двуетажния хотел.

Ще прекарате и доста време в прекрасния РЕСТОРАНТ на Хотел Сима. Осемдесет места гарантират това, че ще се насладите на великолепните шедьоври, които готвачите тук приготвят. Ще можете да им се порадвате и в чудната ГРАДИНА на хотела. Летните дни пък често биват прекарвани край барбекюто в горичката до хотела. Ала със сигурност онова, което ще Ви направи ревностни почитатели на хотела, е възможността да се отдадете на релакс в страхотната сауна, а защо не и в пенливото джакузи на хотела. Нямаме посетител, който да е устоял на това изкушение.

Хотел Сима е място, където можете да организирате и страхотни мероприятия. Просто хотела има прекрасно разположение – сред природата. Разполага с подходящи пространства за провеждане на всякакви срещи – бизнес, делови или лични. Хотелът ще Ви осигури всичко необходимо за провеждането на мероприятия, тийм билдинг, фирмени празненства, симпозиуми и обучения. ЗАСЕДАТЕЛНАТА ни ЗАЛА е с капацитет 40 места и е напълно оборудвана.

Околността на хотела пък благоприятства разходки през лятото, както и практикуване на зимни спортове през зимата. Причината толкова много хора да избират да почиват при нас, освен прекрасните условия, е и фактът, че се намираме на място, където можете да се възползвате от две АЛПИЙСКИ ПИСТИ, обслужвани от СКИ-ВЛЕКОВЕ. За по-малките посетители също има подготвена писта. Ще разполагате и с прекрасна писта, подходяща за практикуване на ски бягане. Тук има организирани СКИ УЧИЛИЩА, както и СКИ ГАРДЕРОБ, където да се екипирате.

За приятните моменти на нашите гости сме изградили и ВЪЖЕН ПАРК с уникален ВЪЗДУШЕН ТРОЛЕЙ. Предлагаме и възможност и за ВЕЛО ТУРИЗЪМ.

ЦЕНИ:

Стая с две легла:
Неделя-Четвъртък – 60 лв.
Петък и Събота – 70 лв.

Стая със спалня:
Неделя-Четвъртък – 60 лв.
Петък и Събота – 70 лв.

Апартамент:
Неделя-Четвъртък – 70 лв.
Петък и Събота – 80 лв.

Мезонет:
Неделя-Четвъртък – 95 лв.
Петък и Събота – 105 лв.

Контакти:
Троян, местност Беклемето
тел.: 06969 2 223; 0889 000 223
e-mail:
web: www.hotelsima.com
GPS координати:
42.791252 N 24.626432 E
Карта в Google Maps
Информация:
- двойни стаи
- апартаменти
- мезонети
- барбекю
- безплатен Интернет
Атмосфера:
- приятна
Говорими езици:
Български, Английски
Капацитет:
- двойни стаи
- апартаменти
- мезонети
Храна:
В ресторанта към хотела.
Брой посещения: 4957
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти