Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Хотел Газей*** (Gazei Hotel***)
Банско
- двойни стаи
- тройни стаи
- студия
- джакузи
- сауна
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ

Хотел Газей е тризвездно местенце, намиращо се в прекрасния ни зимен курорт Банско. Хотелът заема страхотно място, защото тук ще се намирате на десетина минути от центъра на градчето и в същото време на около двеста метра от първата станция на лифта. Хотелът гордо носи името на един от най-красивите върхове в Пирин, където се и намира Банско.

Хотелът предлага на своите гости ПРЕКРАСНИ СТАИ, които имат общ КАПАЦИТЕТ 25 ДУШИ. Разчитате на пет ДВОЙНИ СТАИ и също толкова СТУДИЯ. С прекрасна зимна градина разполага една от двойните ни стаи. Разполагаме и с една ЧЕТВОРНА СТАЯ, ако ще почивате с по-голяма компания. Гледката от стаята Ви може да бъде както градска, така и към планината. Самостоятелен санитарен възел има всяко помещение. Ще разполагате и с МИНИ БАР.

Услугите, които ще Ви предложи хотелът са много и разнообразни. За автомобила не бива да се притеснявате – той ще бъде на сигурно на нашия ПАРКИНГ. Безплатен Wi-Fi Интернет можете да използвате неограничено. Насладете се и на питие в прекрасния ни лоби бар. Ще Ви предложим и закуска и вечеря. МЕХАНАТА ще бъде изцяло на Ваше разположение. Сред любимите занимания на нашите гости, освен ски спусканията, за които предлагаме ски-гардероб и подходяща екипировка, са престоят в сауната и релаксът в джакузито.

Модерното обзавеждане, комфортът и стилът на неповторимия Хотел Газей ще Ви накарат да се отпуснете на максимум. Ще Ви очакваме!

Контакти:
ул. Гоце Делчев 34, Банско
тел.: 0899 886 247
e-mail:
GPS координати:
41.831402 N 23.481136 E
Карта в Google Maps
Информация:
- двойни стаи
- тройни стаи
- студия
- джакузи
- сауна
Атмосфера:
- уютна
Говорими езици:
Български, Английски
Капацитет:
- двойни стаи
- тройни стаи
- студия
Храна:
Рум сървис
Брой посещения: 3433
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти