Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Вилно селище Ягода и Малина (Jagoda & Malina Villas)
Боровец
- вили полски тип
- вили финландски тип
- ресторант
- паркинг
- тенис корт
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ


Вилните селища „Малина” и „Ягода” са най-привлекателните местенца за почивка сред прелестта на Боровец. Невероятните възможности на курорта, както и прелестните картини на Рила ще можете да откриете едновременно тук, при нас.

ВИЛНО СЕЛИЩЕ „МАЛИНА” е локализирано само на два километра от центъра на Боровец. Тук ще откриете едни от най-симпатичните двуетажни постройки, които сте виждали някога. Всички те повтарят прекрасен полски тип постройки. Вилите ни са двадесет и осем на брой и всяка от тях ще Ви предложи много комфорт и прекрасни условия. Сред основните удобства на къщичките ни са разнообразието от помещения. Всяка от вилите разполага с две спални помещения, като побира общо шестима души. Ще Ви се понрави и това, че ще разполагате със собствен и напълно оборудван кухненски кът, в който да се вихрите. Ще можете да използвате и хол, в който сме Ви оставили и телевизор, разполагащ с кабелна телевизия. На собствени баня/тоалетна с душ-кабина ще можете да разчитате при всяка от постройките ни. Прекрасните тераси, с каквито разполагат всички къщи на Вилно селище „Малина”, ще бъдат идеално място за сутрешното кафе.

ВИЛНО СЕЛИЩЕ „ЯГОДА” пък ще Ви разкрие четиридесет прелестни вили, всички от които финландски тип. Пет от къщите са луксозни, двадесет и пет-стандартни, а останалите десет разполагат със собствена сауна. Те са тип студио и могат да поместят четирима души, но при нужда можете да поискате и допълнително легло. Освен на спално помещение, в къщите на селищеЯгода” ще разчитате и на дневна, където са поставени легла за двама души. Всяка постройка разполага и със собствена баня/тоалетна.

За храната не бива да се притеснявате в случай, че нямате намерение да се занимавате с готвене. Тук ще Ви предложим да опитате прекрасните ястия на Ресторант „Ягода”. Той предлага място за деветдесет души и може да се възползвате от офертите, които предлага при предплатен пансион. Вилно селище „Малина” пък ще Ви предложи винаги заредения си мини маркет, от който да пазарувате.

Няма човек, който да ни е гостувал и да не е останал очарован от всичко, което предлагаме като забавления. Никой тук не скучае. Малки и пораснали ще могат да мерят сили на игри като МИНИФУТБОЛ и ХАНДБАЛ, ВОЛЕЙБОЛ, СТРИЙТБОЛ, както и бадминтон. На Ваше разположение ще бъде и чудесният ни тенис корт, но ще можете да се насладите и на ТЕНИС НА МАСА. Всички дружно ще могат да се забавляват, докато играят на някоя от НАСТОЛНИТЕ ни ИГРИ. Онези, които не ги свърта на едно място ще могат да наемат ВЕЛОСИПЕД или РОЛЕРИ и да се разходят наоколо. За най-малките предлагаме и бъгита. Както казахме, няма как да Ви стане скучно тук. От всички тези прекрасни възможности може да се възползват гостите и на двете съседни селища – „Малина” и „Ягода”.

Ако все пак Ви се прииска да направите нещо различно от изброеното до тук, то ние ще Ви предложим още места, където да пренесете купонджкийския дух. Първото местенце се нарича OPIUM и тук наистина ще останете опиянени от страхотната атмосфера. В случай, че искате да се разкършите и на друго място, то дискотека BUZZ ще Ви приеме на драго сърце. Ако искате да се порадвате на красотата на Боровец, но на по-тихо и спокойно място, препоръчваме Ви ресторант „Балкани”.

ЦЕНИ:

Вилно селище „Малина”: Вила Малина / Вила Малина ДЕЛУКС
Зависят от натовареността на сезона. През есенните дни, включващи периода от 01.10 до 30.11 ще можете да се възползвате от постройките ни срещу 142 лв./175 лв. за вечер. През зимните дни имаме два сезона на натовареност. През ниския сезон, продължаващ от 01.12 до 23.12 и от 04.01 до 31.03, можете да ни гостувате срещу 152 лв./175 лв. на вечер. Високият ни сезон пък има продължителност от 24.12 до 27.12, а цената на къща е 200 лв./230 лв. за нощувка и от 30.12 до 03.01, цената е 245 лв./270 лв. за нощувка.

Вилно селище „Ягода”:
Есен (01.10-30.11)
Къща стандарт – 135 лв./нощувка
Къща със сауна – 142 лв./нощувка
Къща лукс – 155 лв./нощувка.

Нисък сезон зима (01.12-23.12 и 04.01-31.03)
Къща стандарт – 143 лв./нощувка
Къща със сауна – 152 лв./нощувка
Къща лукс – 170 лв./нощувка.

Висок сезон зима (24.12-27.12) и (30.12-03.01)
Къща стандарт – 168 лв./нощувка; 220 лв./нощувка
Къща със сауна – 190 лв./нощувка; 245 лв./нощувка
Къща лукс – 200 лв./нощувка; 279 лв./нощувка

Цените включват: нощувка, застраховка, паркинг, басейн, туристическа такса и ДДС
Доплащания:
1. Хранене - ресторант Ягода - цени на човек на ден
- закуска: 8 лв.; деца: 4 лв.
- вечеря: 20 лв.; деца: 10 лв.
- кърпа за басейн: 4 лв./ползване
2. Доплащане за домашен любимец: 10 лв. на ден
3. Доплащане за WiFi: 5 лв. на ден


Контакти:
к.к. Боровец
тел.: 07503 2 343; 0878 551 528
e-mail:
web: borovetz-resort.com
GPS координати:
42.275072 N 23.618567 E
Карта в Google Maps
Информация:
- вили полски тип
- вили финландски тип
- ресторант
- паркинг
- тенис корт
Атмосфера:
- уютна
Говорими езици:
Български, Английски
Капацитет:
- вили полски тип
- вили финландски тип
Храна:
В ресторанта към вилното селище
Брой посещения: 3810
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти