Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Хотел Radina's Way**** (Radina's Way Hotel****)
Боровец
- ресторант
- SPA център
- паркинг
- лоби бар
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ

Безспорен е фактът, че почивката в Боровец е може би най-доброто решение за прекарване на ваканционните дни. Но имаме и още едно предложение, което чудесно ще допълни прелестта на Боровец, и това е Хотел Radina’s Way. Всички удобства, които ще Ви предложи, ще направят почивните дни най-добрите в живота Ви!

При нас ще можете да избирате сред най-разнообразни помещения, в които да се настаните. Отличават се няколко типа стаи, сред петдесет и петте ни предложения. Първите от тях за двете ни ЕДИНИЧНИ СТАИ, подходящи за онези, решили да почиват сами. Ако сте компания от двама души, за вас имаме тридесет ДВОЙНИ СТАИ, като някои от тях разчитат на свързваща врата, в случай, че идвате тук с познати например. Можете да наемете и някоя от уютните ни ФАМИЛНИ СТАИ. Те са петнадесет на брой. И най-обширните помещения при нас са осемте ни АПАРТАМЕНТА. Ще можете да се настаните в стандартен такъв, както и в луксозен. И в двата случая ще разполагате с доста пространство и много удобства.

Прекрасните шоколадови и карамелени багри, които сме избрали за Вас в интериорно отношение, определено ще Ви допаднат. Освен, че ще се чувствате комфортно, тук ще разчитате и на доста екстри. Всяка една от стаите ни разчита на собствени баня и тоалетна. Ще разполагате с тоалетни принадлежности, сешоар. В банята има дори и телефон. Всяка стая ще Ви предложи LCD телевизор, както и разнообразни сателитни програми. По всяко време ще можете да използвате и високоскоростния Интернет на Хотел Radina’s Way. Ценностите можете да държите на сигурно място – в сейф, с какъвто разполага всяко предлагано помещение. При необходимост ще получите допълнително легло или бебешка кошара, ако ни предупредите. Помещенията се почистват ежедневно. Винаги можете да разчитате на нас, в случай че нямате превоз, а искате да се полюбувате на ски пистите на Боровец.

В Хотел Radina’s Way ще можете да се насладите и на перфектно приготвена храна, винаги когато Ви се прииска да похапнете. В основния ни РЕСТОРАНТ ще Ви бъде предложено богато меню, съдържащо рецепти, както от региона, така и ароматни ястия, специално отбрани от международната кухня. В А-ла-карт ресторанта ни пък ще се наслаждавате на най-добрите автентични италиански специалитети приготвени в момента. Те винаги биват поднасяни и с подходящо вино. В лоби бара ни пък можете да се отпуснете в добра компания, с чаша добро питие.

На територията на хотела ще откриете и невероятен СПА ЦЕНТЪР. Той определено ще предизвика любопитството Ви. Това е мястото, където ще можете да поддържате фигурата си във ФИТНЕСА. Тук ще се отпуснете в басейна, който разполага и с геотермална секция. Определено ще Ви се понрави и идеята за час, прекаран сред балончетата и водните струи на ДЖАКУЗИТО. А и МАСАЖИТЕ, които предлагаме, не са за изпускане. За да се насладите спокойно на САУНАТА и ПАРНАТА ни БАНЯ, необезпокоявани от никого, Ви съветваме да поверите децата си на нас. Детският център предлага почасово гледане на деца. Така и Вие ще можете да се насладите на свободното си време, и децата ще се забавляват доста при нас. За тях сме предвидили много игри, а и X-Box-ът определено привлича малчуганите.

Не се съмнявайте, че сме предвидили и място за онези, дошли тук по работа. За Вас специално сме оборудвали чудесна КОНФЕРЕНТНА ЗАЛА, в която ще можете да провеждате всякакви семинари, симпозиуми и други мероприятия.

Хотел Radina’s Way предлага на гостите си множество изгодни пакети и промоции, всички от които ще можете да разгледате в сайта на хотела!

Контакти:
к.к. Боровец
тел.: 0750 32 024; 0897 830 553
e-mail:
web: www.radinasway.com
GPS координати:
42.27747 N 23.597584 E
Карта в Google Maps
Информация:
- ресторант
- SPA център
- паркинг
- лоби бар
Атмосфера:
- приятна
Говорими езици:
Български, Английски
Капацитет:
- апартаменти
- двойни стаи
- фамилни стаи
Храна:
В ресторанта към хотела
Брой посещения: 3250
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти