Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Хотел-ресторант Свети Георги*** (Hotel-Rastaurant Sveti Georgi***)
Говедарци
- двойни стаи
- тройни стаи
- апартаменти
- ресторант
- механа
- интернет
- тенис на маса
- волейбол
- велосипеди под наем
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ

Два километра делят китното село Говедарци от приятния Хотел „Свети Георги”. Почивката тук, в подножието на Рила, със сигурност ще бъде добър начин за прекарване на времето. А и спокойствието на боровата гора ще Ви се хареса също. Хотелската ни част е представена от тридесет и пет легла. Те са разпределени в различни по вид помещения.

Осем на брой са луксозните ни ДВОЙНИ СТАИ. Две пък са ТРОЙНИТЕ ПОМЕЩЕНИЯ, които могат да подслонят и четирима души. Бихме могли да Ви предложим и три удобни АПАРТАМЕНТА. Но към комплекса има и една САМОСТОЯТЕЛНА КЪЩА. Под покрива ѝ ще откриете още ЧЕТИРИ МЕЗОНЕТА. Така възможностите ни за настаняване се увеличават до петдесет места.

Стаите, предлагани от Хотел „Свети Георги”, ще Ви предложат две комфортни единични легла. Поставили сме и нощни осветителни тела. Постарали сме се да не Ви липсва и кът за сядане. В стаята ще откриете и гардероб, както и тоалетка с огледало и табуретка. В банята си ще намерите и СЕШОАР. От ТЕРАСАТА ще се радвате на красива гледка. Стаите ни са оборудвани и с телевизори, които ще Ви предложат и сателитна телевизия. В АПАРТАМЕНТИТЕ на комплекса ще откриете всички, изброени до тук удобства. Самите апартаменти са съставени от две преходни стаи. В спалнята сме поставили просторно легло за двама души. В дневната пък сме поставили разтегателен диван. Имате и холна маса. Банята е луксозна, а ТЕРАСАТА се радва на гледка към планината.

Освен, че ще бъдете настанени комфортно, тук ще се насладите и на доста вкусни ястия. В РЕСТОРАНТ „Свети Георги” например ще се радвате на много елегантна обстановка. Тук биха могли да се настанят осемдесет души. Всички те ще избират сред вкусните предложения, изброени в разнообразното ни меню. Ако пък предпочитате битовия уют, то МЕХАНАТА ще бъде по-удобното място за Вас. Тук сервираме най-разнообразни ястия от националната ни кухня. Приготвяме ги по стари, изпитани рецепти. Освен това тук няма почивка за ЧЕВЕРМЕТО, БАРБЕКЮТО и СКАРАТА ни. Със сигурност ще Ви спретнем нещо вкусно. А и тук винаги можете да организирате тържество – семейно или фирмено. Домакинствали сме на най-различни празненства и имаме опит в организирането им.

Постарали сме се да превърнем почивката Ви в Хотел „Свети Георги” в едно наистина приятно преживяване. Тук предлагаме най-разнообразни удобства, услуги и забавления. Всички наши посетители биха могли да използват безплатен достъп до ИНТЕРНЕТ. За автомобилите на гостите ни имаме ПАРКИНГ. Малчуганите, дошли тук на почивка, ще могат да се позабавляват в ДЕТСКИЯ НИ КЪТ. Вие пък ще можете да се разходите из околността с ВЕЛОСИПЕД. Ако си падате по спорта бихте могли да се отдадете на ФУТБОЛ или пък ВОЛЕЙБОЛ. Не сме пропуснали и ТЕНИСА НА МАСА.

ЦЕНИТЕ:

Апартамент тук бихте могли да наемете срещу седемдесет лева. Настаняването в тройна стая струва шестдесет лева. Удобните ни двойни предложения пък ще бъдат на Ваше разположение само за петдесет лева.

Контакти:
с. Говедарци, Самоков
тел.: 07125 2 304; 0887 896 299; 0888 648 390
e-mail:
web: www.govedartsi-hotel.com
GPS координати:
42.246811 N 23.44061 E
Карта в Google Maps
Информация:
- двойни стаи
- тройни стаи
- апартаменти
- ресторант
- механа
- интернет
- тенис на маса
- волейбол
- велосипеди под наем
Атмосфера:
- уютна
Говорими езици:
Български, Английски
Капацитет:
- двойни стаи
- тройни стаи
- апартаменти
Храна:
В ресторанта и механата на хотела
Брой посещения: 3163
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти