Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Хотел Romance Marine*** (Romance Marine Hotel***)
Слънчев Бряг
- двойни стаи
- апартаменти
- два външни басейна
- вътрешен басейн
- детски аква парк
- ресторант
- интернет
- паркинг

Хотелски комплекс „Romance Marine” се простира в най-красивата част на Слънчев бряг. Неговото разположение е в непосредствена близост до комплексите „Rainbow”, както и до емблематичният за този район плаж CACAO, където Ви очакват отдих и разнообразни развлечения. Една живописна петнадесетминутна разходка ще Ви дели от Несебър. Античният град се разполага на изключително красив полуостров, който всъщност представлява паметник на културата, защитен от ЮНЕСКО. Около двадесет и пет километра пък е разстоянието до град Бургас и летището. Ако наемете кола, такси или пък хванете автобус, то само след двадесет минути път ще разполагате и с всички екстри, които този красив град ще Ви предложи.

Всъщност, комплексът се състои от две сгради, наречени „Romance” и „Marine”. Те са проектирани по начин, който да допълва комплекси „Rainbow” с още атракции. Средиземноморската им архитектура също обогатява комплексите – тя напомня за някои от най-ярките представители на този стил по протежението на Френската Ривиера. Прекрасните арки, забележителните състарени керемиди, омайващите пастелни цветове, свежестта на цветята, гордите палми и маслини, красивата часовникова кула – всички те заедно съставляват автентичния дух на „Romance Marine”. На юг е посоката, на която се отварят двете сгради. Те се радват на КРАСИВО ОЗЕЛЕНЕН ДВОР. В него място намират и прохладен БАСЕЙН, весел АКВА ПАРК, както и приветлива декоративна плажна ивица. Всички закрити екстри на комплекса пък са достъпни за използване по всяко време в годината. Например ВЪТРЕШНИЯТ БАСЕЙН, който се отоплява и предлага на заинтересованите възможност за практикуване на спортно плуване с контра течение.

В комплекса ще откриете различни по вид помещения за настаняване. Доста удобни са ДВОЙНИТЕ СТАИ и СТУДИЯТА, които се предлагат. Съвсем комфортно ще се чувствате и в АПАРТАМЕНТИТЕ с една и две спални. Определено ще оцените уюта и на красивите апартаменти тип „МЕЗОНЕТ”. Всички предложения са оборудвани с КЛИМАТИЦИ и хладилници. Навсякъде са поставени и телевизори. Гостите на хотела имат възможност да използват ИНТЕРНЕТ, а също и кабелна телевизия. Ще се наслаждавате и на красива гледка от балконите. Помещенията ежедневно се обслужват от камериерки. Смяната на бельото по стаите се извършва на всеки три дни. В хотела се предлагат и услуги като пране и гладене.

„Romance Marine” предлага денонощно обслужване на рецепцията. Посетителите свободно използват двата басейна на комплекса. Край външния разчитат на безплатни чадъри и шезлонги. Достъпни за желаещите са и процедурите и екстрите, с които разполага СПА ЦЕНТЪРЪТ. По всяко време ДЖАКУЗИТО е в състояние да Ви предложи истински релакс.

Добре посрещнати ще бъдете и в италианския РЕСТОРАНТ на хотела. В ЛОБИ БАРА бихте могли да се отдадете и на някое качествено питие. В хотела ще откриете и банкомат, както и обменно бюро. Забавления има и за малките посетители, които ще играят в специален ДЕТСКИ КЪТ, както и в АКВА ПАРКА.

Допълнителните услуги на комплекса включват ТРАНСФЕРИ от по-големите летища у нас – София, Варна, Бургас. За Вас може да бъде планиран ЛОВ В СОБСТВЕНОТО ЛОВНО СТОПАНСТВО на комплекса, отдалечено на шестдесет километра от хотела. Бихте могли да се доверите и за организирането на допълнителни ЕКСКУРЗИИ.

Заповядайте в Комплекс „Romance Marine”, Слънчев бряг!

Контакти:
GPS координати:
42.674787 N 27.705663 E
Карта в Google Maps
Информация:
- двойни стаи
- апартаменти
- два външни басейна
- вътрешен басейн
- детски аква парк
- ресторант
- интернет
- паркинг
Атмосфера:
- приятна
Говорими езици:
Български, Английски, Руски
Капацитет:
- двойни стаи
- апартаменти
Храна:
Да, в ресторанта към хотела
Брой посещения: 3321
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти