Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Хотел Свети Никола*** (Saint Nikola Hotel***)
Несебър
- двойни стаи
- апартаменти
- климатик
- интернет
- ресторант
- паркинг
- изглед
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ

 

На очарованието на старинната част на град Несебър се радва отличеният с три звезди Хотел „Свети Никола”. Освен на отлична локализация, той може да се похвали и с прекрасна гледка. Тук ще прекарате една чудесна ваканция край брега на Черно море. Ще се радвате и на множество удобства и страхотни начини за забавление.

Хотелът има възможността да предложи подслон на двадесет и шестима души. Всички те ще бъдат добре посрещнати и в РЕСТОРАНТА тук. Той се радва на пленителна гледка към морската синева. А и ястията и питиетата, предлагани на посетителите, са чудесни.

Помещенията за настаняване пък предлагат комфорт и лукс на своите обитатели. На разположение тук са една ЕДИНИЧНА, както и две симпатични ДВОЙНИ СТАИ, които не разполагат с тераси. На такива обаче се радват останалите шест двойни стаи. В хотела се помещават и четири АПАРТАМЕНТА. Два от тях са предвидени за трима души, а другите два могат да настанят четирима. Тук ще се радвате на напълно модерни удобства. На разположение на гостите ще бъде телевизор. В стаята Ви ще има и поставен КЛИМАТИК, който ще Ви разхлажда през горещите дни. Можете да разчитате и на ПАРКИНГ, но трябва да имате предвид, че той разполага с ограничен брой места. Ако искате автомобилът Ви да бъде наблизо, добре ще е да направите предварителна резервация. Можете да разчитате и на обмяна на валута.

Всъщност, хотелът предлага и още доста услуги, които се заплащат допълнително. Такава например е рум сървис, както и мини бар. Бихте могли да разчитате и на ИНТЕРНЕТ. Предлагат се разнообразни бизнес услуги. За ценностите Ви пък има предвиден СЕЙФ за съхранение. Ще Ви бъде предложена и директна телефонна връзка в страната, а също и в чужбина. Разбира се, хотелът ще бъде насреща и при нужда от пране или гладене, както и ако имате нужда от химическо чистене.

Можете да сте сигурни, че удобствата в Хотел „Свети Никола” далеч не са единственото, на което ще се радвате по време на ваканцията Ви тук. Можем спокойно да кажем, че Несебър е едно от най-красивите места у нас. Толкова очарователни са павираните улички в старинната част. Ще останете очаровани от множеството китни дървени къщи, наредени една до друга като мъниста. Те са толкова забележителни, че могат да бъдат определени като паметник на културата, а защо не и на архитектурата. Великолепни са и множеството църкви, намиращи подслон в Несебър. Всяка една от тях представлява истинско съкровище, останало ни като дар от отдавна отминали времена.

Заповядайте в красивия Несебър и се насладете на удобствата на Хотел „Свети Никола”!

 

Контакти:
ул. Жана Чимбулева 2, Несебър
тел.: 0554 46 685; 0554 46 688; 0889 654 642
e-mail:
web: www.hotel-st-nikola.com
GPS координати:
42.659267 N 27.732781 E
Карта в Google Maps
Информация:
- климатик
- интернет
- ресторант
- паркинг
- изглед
Атмосфера:
- приятна
Говорими езици:
Български, Английски
Капацитет:
- двойни стаи
- апартаменти
Храна:
Да, в ресторанта на хотела
Брой посещения: 2083
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти