Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Хотел Ирис*** (Iris Hotel***)
Несебър
- 9 апартамента
- 66 двойни стаи
- ресторант
- интернет
- басейн
- паркинг
- охрана
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ

 

Между два от най-обичаните ни черноморски курорти ще откриете симпатичния Хотел „Ирис”. Той се разполага на стотина метра от прелестната плажна ивица, между спокойното селце Равда и красивия Несебър. Тук ще се радвате на перфектно съчетание от елегантна архитектура, интересен дизайн, приятна атмосфера, отлично обслужване и гостоприемство. Целият персонал и всички екстри, достъпни тук, ще се грижат за комфортния Ви престой.

Помещенията, предвидени за настаняване, никак не са малко, а и са доста луксозно обзаведени. Бихте могли да предпочетете някоя от шестдесет и петте СТАИ. Можете да се настаните и в чудесен АПАРТАМЕНТ. Тук тези предложения са единадесет. Какъвто и да бъде изборът Ви можете да сте сигурни, че ще разполагате с доста добро оборудване. То ще включва КЛИМАТИК, както и телевизор, предлагащ разнообразие от кабелни програми. На лице ще бъде и телефон, а също и ХЛАДИЛНИК. Ще се радвате на красива ТЕРАСА, а за безопасност и спокойствие можете да разчитате и на пожароизвестителната система. Освен тези предимства, апартаментите ще Ви осигурят и тангенторна вана, а също и приятна морска панорама.

В Хотел „Ирис” ще имате възможността да прекарвате времето си много приятно. Тук разполагате с БАСЕЙН, пълен с прохладна и чиста вода, готова да Ви освежи по всяко време. Можете да се възползвате и от откритото ДЖАКУЗИ, разполагащо с място за осем души. Добре прекарано ще е и времето във ФИНЛАНДСКАТА САУНА. На услугите Ви ще бъде и ФИТНЕС ЗАЛА. Позабавлявайте се и с игра на БИЛЯРДНАТА или на ТЕНИС МАСАТА.

В хотела се помещава и много приятен РЕСТОРАНТ, радващ се на чудесна тераса. Тук ще Ви бъдат сервирани вкусни български ястия, както и блюда от международната кухня.

Хотелът ще Ви предложи сигурност, защото разчита на денонощна охрана. Ценностите си можете да съхранявате в СЕЙФ. Много красиви и добре поддържани са озеленените площи тук. Бихте могли да се възползвате и от камериерски услуги. На гостите се предлагат и места на ПАРКИНГА. А в близост ще се разполага и чудесния аквапарк „Пdрадайс”, на който и Вие бихте могли да се насалдите.

Цените в хотела не са високи. Тях, както и още допълнителна информация ще откриете в сайта на хотела.

Заповядайте в Хотел „Ирис”!

 

Контакти:
гр. Несебър, местност Кокалу
тел.: 0554/ 60684; 0898/ 559334
e-mail:
web: www.hotelirisbg.com
GPS координати:
42.65329 N 27.6934 E
Карта в Google Maps
Информация:
- 9 апартамента
- 66 двойни стаи
- ресторант
- интернет
- басейн
- паркинг
- охрана
Говорими езици:
Български, Английски, Руски, Немски
Храна:
ДА, в ресторанта на хотела
Брой посещения: 2900
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти