Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
СПА хотел Катерина** (Katerina SPA Hotel**)
Хаджидимово
- двойни стаи
- апартаменти
- ресторант
- интернет
- СПА център
- фитнес
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ

 

Изключително симпатичен е СПА Хотел „Катерина”. Ще го откриете на тихата уличка „Свети Георги” в град Хаджидимово. А освен красотата на това впечатляващо кътче, той ще Ви осигури и множество приятни начини за прекарване на времето.

Освен с приветлив външен вид, хотелът ще Ви впечатли и с отличната си обстановка. Обзавеждането в хотела е абсолютно модерно, а освен това и доста елегантно. На стилен интериор се радват и помещенията за настаняване.

Сред тях има девет очарователни СТАИ ЗА ДВАМА. На разположение са и два комфортни АПАРТАМЕНТА.

Всяко от помещенията е проектирано по различно от другите начин, така че всяка стая има свой собствен и уникален облик. Приятното усещане за домашен уют тук е подсилено и от отличното оборудване. За Вас на разположение ще бъде КЛИМАТИК. Ще можете да гледате и най-разнообразни цифрови програми. Наличен ще бъде дори и телефон. Хотелът ще Ви осигури и безжичен ИНТЕРНЕТ, на който можете да разчитате и в стаята си.

Друго прекрасно кътче в СПА Хотел „Катерина” е РЕСТОРАНТЪТ. Той се радва на много стилен облик. Отлични са и всички предложения в менюто. Няма как да не Ви изкушат апетитните блюда и разнообразни специалитети тук. Заведението предлага място за сто души. Те ще се радват и на очарователна гледка към градчето. Чудесна е и слънчевата ТЕРАСА. Ресторантът работи всеки ден без почивка.

Определено сред най-важните места в хотела е СПА ЦЕНТЪРЪТ, където всички гости могат да разпуснат. Тук ще можете да се отпуснете в приятна САУНА, или пък да се насладите на релакс в ПАРНАТА БАНЯ. Прекрасно ще прекарате времето си и в ДЖАКУЗИТО. ФИТНЕС ЗАЛАТА тук се разполага точно до панорамния СПА център. В нея ще можете да поддържате добрата си форма.

Заповядайте в СПА Хотел „Катерина”!

 

Контакти:
ул. Свети Георги 27, Хаджидимово
тел.: 0893 630 363
e-mail:
web: www.spahotelkaterina.com
GPS координати:
41.511345 N 23.853604 E
Карта в Google Maps
Информация:
- ресторант
- интернет
- СПА център
- фитнес
Атмосфера:
- уютна
Говорими езици:
Български, Английски
Капацитет:
- девет двойни стаи
- два апартамента
Храна:
Да, в ресторанта на хотела
Брой посещения: 8175
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти