Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Семеен хотел Рио** (Rio Family Hotel**)
Равда
- единични стаи
- двойни стаи
- тройни стаи
- климатик
- Интернет
- ТВ
- паркинг
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ

Приятният Семеен хотел „Рио”, построен през 2005 година, е едно сред най-симпатичните места в Равда, където ще можете да си отдъхнете пълноценно. Тук удобствата са много, стаите – комфортни, а и местоположението е повече от добро.

Хотелът ще Ви предложи настаняване в ПЕТНАДЕСЕТ ДВОЙНИ и ТРИ ТРОЙНИ СТАИ. Предложенията ще Ви осигурят собствен санитарен възел, хладилник и телевизор, на който ще гледате всякакви кабелни програми. Стаите се радват и на тераси с приятен изглед. Помещенията с южно разположение ще Ви осигурят климатици. Северните стаи не предлагат такива.

Има и доста други удобства, които хотелът е предвидил за Вас. Тук ще разполагате с удобно ПАРКО МЯСТО. Хотелът разчита и на постоянна ОХРАНА. В ЛОБИ БАРЪТ се предлагат топли и студени безалкохолни напитки. Хотелът се радва и на панорамен асансьор. Тук е осигурен лесен ДОСТЪП И ЗА ИНВАЛИДИ.

Можете да бъдете убедени, че ще Ви допадне дори разположението на хотела. Той се намира в началото на китното курортно селище и се радва на очарованието на плажната ивица. Ще го откриете съвсем лесно, защото освен на удобното си място, той се радва и на много интересна архитектура. Близо до хотела се разполага и центъра на селцето. По главната улица тук ще откриете множество магазинчета, барове и весели заведения. Не са малко и атракциите, на които ще можете да се порадвате. Близо до Вас ще бъде и централната поща, край която постоянно преминават автобуси, отвеждащи до Несебър и Слънчев бряг.

Екипът на семеен хотел Рио Ви очаква за една незабравима ваканция на море.

 

Контакти:
ул. Янтра 12, Равда
тел.: 0878 532 332
e-mail:
GPS координати:
42.646772 N 27.681196 E
Карта в Google Maps
Информация:
- климатик
- Интернет
- ТВ
- паркинг
Атмосфера:
- приятна
Говорими езици:
Български, Английски
Капацитет:
- 30 човека
Храна:
НЕ
Брой посещения: 4341
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти