Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Парк Хотел Камчия** (Kamchia Park Hotel**)
Камчия
- двойни стаи
- тройни стаи
- апартаменти
- климатик
- интернет
- ресторанти
- басейн
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ

 

Приказният биосферен резерват Камчия се простира на двадесет и пет километра от Варна. Тук ще бъде най-подходящото място, където да се отдадете на почивка. Ще се любувате на отличното съчетание между величието на лонгозните гори, красотата на морския бряг, както и очарованието на реката. А Парк Хотел „Камчия” с радост ще Ви предостави всички свои удобства и услуги, за да прекарате една незабравима почивка.

Двузвездният хотел се любува на прекрасното си разположение, поставящо го в самия център на курортния комплекс Камчия. Хотелът е напълно реновиран през 2014 година и осигурява на посетителите си разкошни условия. Обстановката тук е доста уютна и елегантна. Ще Ви допадне и богатият набор от всякакви услуги. Наистина много са причините, които правят мястото любимо кътче за отдих на мнозина.

На разположение в хотела ще откриете петдесет чудесни ДВОЙНИ СТАИ. На услугите на гостите ще са и комфортно обзаведени ТРОЙНИ помещения. Чудесни са и АПАРТАМЕНТИТЕ тук, които пък са десет на брой. Луксозно е обзавеждането на помещенията тук. Но освен на елегантната обстановка, тук ще се наслаждавате и на цялото необходимо Ви оборудване.

Двадесет от удобните ДВОЙНИ СТАИ в хотела биха Ви предложили и място за поставянето на допълнително легло. Тук прохлада през летните жеги ще Ви осигурява КЛИМАТИК. Времето си пък ще можете да прекарвате, гледайки най-различни кабелни програми, както и сърфирайки в ИНТЕРНЕТ. Ще разполагате и с удобно кресло, а също и с бюро. На услугите Ви ще е и МИНИ БАР. В банята Ви ще има душ и вана, в която да разпускате. На уникален изглед към парка или пък на морски пейзаж ще се любувате от ТЕРАСАТА си.
ТРОЙНИТЕ ПОМЕЩЕНИЯ в хотела също ще Ви предложат всички тези удобства.
Чудесно ще си прекарате и настанени в АПАРТАМЕНТ. Тук ще използвате хол, в който се разполага удобна мека мебел. В спалнята Ви пък ще има просторно двойно легло. Екстрите от предходните предложения са достъпни и тук.

Забавленията тук са също най-разнообразни. Свежест през летните дни ще Ви предложи прохладната вода в открития БАСЕЙН тук. Той разчита и на ДЕТСКО ОТДЕЛЕНИЕ. Чудесно ще си прекарате и разхождайки се из уникално красивия природен парк. Ще Ви бъде предложено ОРГАНИЗИРАНЕТО НА ЕКСКУРЗИЯ. На необезпокояван релакс може да се отдадете в ИНФРАЧЕРВЕНАТА САУНА. За добрата си фигура ще можете да се погрижите и във ФИТНЕС ЗАЛАТА. На услугите Ви ще е и СПОРТНА ПЛОЩАДКА.

Различни са и заведенията, които бихте могли да посетите тук. Първото сред тях е основният РЕСТОРАНТ „КАМЧИЯ”. Тук се сервират закуските, обедите и вечерите на гостите, избрали ол инклузив пакет. Обстановката тук е доста стилна и уютна. Ястията също са на ниво. Ще се наслаждавате на приказни блюда, приготвени със свежи зеленчуци и пресни продукти и подправки.

Друго отлично място за хапване е РЕСТОРАНТ-ГРАДИНА „КАМЧИЯ”. Освен на отлична кухня, ще се радвате и на свежестта на природата. Менюто ще Ви предложи над триста различни блюда, измежду които да избирате. Тук ще се радвате на музика, изпълнявана на живо.

Ще можете да оставите автомобила си на просторния ПАРКИНГ, а малчуганите ще се забавляват в ДЕТСКИЯ КЪТ. МЕХАНА с автентичен интериор, както и чудно ЛЯТНО БАРБЕКЮ са на разположение. С отлично питие пък ще Ви посрещне ЛОБИ БАРЪТ на хотела. Напълно освежаващи са питиетата и чудесните коктейли, предлагани в БАР-БАСЕЙНА.

Удобствата, предлагани от хотела, са най-разнообразни. Тук например е обзаведена специална КОНФРЕРЕНТНА ЗАЛА за петдесет души, в която могат да бъдат провеждани всякакви мероприятия. На услугите Ви е и ИНТЕРНЕТ КЛУБ. Гостите ще разчитат и на място в ПАРКИНГА на хотела. При липса на собствен автомобил тук се предлагат и такива под наем. Рецепцията ще работи денонощно. Тя ви предлага СЕЙФОВЕ, в които да съхранявате ценни за Вас предмети. Можете да разчитате и на ОБМЕННО БЮРО.

Заповядайте в Парк Хотел „Камчия”!

 

Контакти:
к.к. Камчия
тел.: 0877/508329; 0879/022889
e-mail:
web: www.kamchia-park.com
GPS координати:
43.025004 N 27.882357 E
Карта в Google Maps
Информация:
- двойни стаи
- тройни стаи
- апартаменти
- климатик
- интернет
- ресторанти
- басейн
- фитнес
- сауна
- детски кът
- барбекю
- лятна градина
Говорими езици:
Български, Английски, Руски
Капацитет:
- двойни стаи
- тройни стаи
- апартаменти
Храна:
Да, в ресторантите на хотела
Брой посещения: 2885
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти