Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Комплекс Кралско село*** (King's village Complex***)
Радомир
- двойни стаи
- тройни стаи
- луксозни стаи
- апартамент
- ресторант
- басейн
- интернет
- СПА център
- фитнес зала
- сауна
- конферентна зала
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ

 

Чудесно място за прекарването на приятна и много спокойна ваканция е Хотел "Кралско село". Тук ще се намирате сред красотата на природата и очарованието на китното село Стефаново. Разположението на хотела ще Ви осигури спокойствие, както и прекрасната възможност да се полюбувате на красотата на околността.

Помещенията, които хотелът предлага за настаняване, се различават по вид, но всички те ще Ви очароват с елегантото си обзавеждане. Сред предложенията има три стандартни ДВОЙНИ СТАИ. Удобно ще се чувствате и отсядайки в някоя от СТАИТЕ, предлагащи място ЗА ТРИМА ДУШИ. Тези помещения биват пет на брой. Три пък са ЛУКСОЗНИТЕ СТАИ в хотела. На разположение ще бъде и страхотен VIP АПАРТАМЕНТ.

В стаите тук ще се наслаждавате на стилен интериор, допълнен идеално от съвременно ободурване. В избраното от Вас помещение ще има поставен МИНИ БАР. На разположение ще имате и ТЕЛЕВИЗОР, осигуряващ Ви кабелна телевизия. Свободно ще можете да използвате кабелен, както също и безжичен ИНТЕРНЕТ. Комлексът разчита и на цялостна КЛИМАТИЗАЦИЯ.

Разнообразни са удобствата, които Хотел "Кралско село" ще Ви предложи и извън помещенията за настаняване. През летния сезон тук например ще се наслаждавате на прохладата на открития БАСЕЙН на хотела. В прегръдката на неговата кристално чиста вода ще откриете нужната Ви свежест. В комплекса ще откриете и СПА ЦЕНТЪР. В него ще можете да се насладите на релакс, например отпускайки се в САУНАТА. Добрата си форма пък можете да поддържате, тренирайки в оборудвания ФИТНЕС ЦЕНТЪР.

Чудесен е и РЕСТОРАНТЪТ, помещаващ се в комплекса. Той очарова своите гости с елегантната си визия, както, разбира се, и с великолепната кухня, която предлага. Изключително богато е менюто тук. То изобилства от вкусни блюда и апетитни специалитети. Не малка част от тях са приготвени с продукти от градината комплекса. Естествено, предложени ще Ви бъдат и качествени питиета.

В хотела подслон намира и КОНФЕРЕНТНА ЗАЛА, в която да провеждаде срещи, обучения, семинари, конференции и въобще всякакви бизнес мероприятия.

Заповядайте в Хотел "Кралско село"!

 

Контакти:
с. Стефаново, обл. Перник
тел.: 0876 192 626; 0876 735 731; 0876 735 737
e-mail:
web: www.kingsvillage.eu
GPS координати:
42.484702 N 23.042246 E
Карта в Google Maps
Информация:
- ресторант
- басейн
- интернет
- СПА център
- фитнес зала
- сауна
- конферентна зала
Атмосфера:
- приятна
Говорими езици:
Български, Английски
Капацитет:
- 3 двойни стаи
- 5 тройни стаи
- 3 луксозни стаи
- 1 апартамент
Храна:
Да, в ресторанта на хотела
Брой посещения: 6146
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти