Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Ресторант Лоза (Loza Restaurant)
Варна
- закрит салон
- тераса-градина
- традиционна кухня
- интернет
- паркинг
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ

 

Ресторант "Лоза" е приятно място във Варна, където да се настаните удобно и да се насладите на чудесна кухня. Той е чудесно място, чиято обстановка ще Ви накара да се отпуснете, а вкусните ястия просто ще Ви очароват! Ще откриете заведението на спокойно местенце, а именно на адрес Акчелар №18, по пътя за Виница.

Рестоторантът ще Ви посрещне в приятна, наскоро обновена обстановка. Ще можете да се настаните в уютния салон на заведението, предлагащ осемдесет места. Приятно ще си прекарате и в ТЕРАСАТА-ГРАДИНА, която осигурява още осемдесет места. Атмосферата е перфектно допълнена от спокойната музика, която звучи като фон на приятелските разговори.

Освен на чудесната обстановка, в Ресторант "Лоза" ще се наслаждавате и на изключително вкусни блюда. Богатото меню на заведението ще Ви предложи разнообразие от апетитни специалитети и аромани ястия от българската традиционна кухня. Предложени ще Ви бъдат и качествени безалкохолни и алкохолни напитки.

В заведението има поставен телевизор, а като гости ще използвате и WI-FI ИНТЕРНЕТ. Осигурен е и безплатен ПАРКИНГ. Ресторантът ще бъде и идеалното място, където да организирате тържество, събитие, празник или пък фирмено тържество.

Заведението е с работно време от 12:00 ч. до 00:00 ч.

Ресторант "Лоза" Ви очаква!

 

Контакти:
м-ст Акчелар 18 (пътят за Виница), гр. Варна
тел.: 052/ 313 181; 0895/ 556 602
e-mail:
GPS координати:
43.226524 N 27.952738 E
Карта в Google Maps
Информация:
- закрит салон
- тераса-градина
- традиционна кухня
- интернет
- паркинг
Говорими езици:
Български, Английски, Руски
Капацитет:
закрит салон - 80 места
градина - 80 места
Храна:
Българска традиционна кухня
Брой посещения: 2812
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти