Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Ресторант Гейзера (The Geyser Restaurant)
Сапарева баня
- закрита част
- открита част
- българска кухня
- барбекю
- паркинг
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ

 

Ресторант „Гейзера“ е очарователно кътче, радващо се на приятна атмосфера, комфортна обстановка, както и на чудесно меню. Дори и разположението на заведението е отлично. Ресторантът се намира в самия център на красивото планинско градче Сапарева баня.

Онова, което отличава заведението, е неговата специфична и наистина уютна обстановка. Тя създава особена атмосфера, караща гостите да се отпуснат и да се позабавляват. А приятни са и местата на открито, които заведението предлага.Ресторант „Гейзера“ би бил и перфектното място за среща с приятели, за организиране на фирмени тържества и банкети, както и за планирането на семейни сбирки и честване на празници.“

Но не само обстановката на заведението ще Ви впечатли. Определено ще останете доволни и от отличната кухня, която се предлага. Менюто тук изобилства от апетитни блюда, сред които да избирате. Голямо е разнообразието от винаги пресни и СВЕЖИ САЛАТИ. Много са ТОПЛИТЕ и СТУДЕНИ ПРЕДЯСТИЯ, които заведението предлага. Страхотна е и СКАРАТА. Със сигурност доволни ще останете и от всички вкусни БЪЛГАРСКИ СПЕЦИАЛИТЕТИ. Уверяваме Ви, че в ресторанта не се ползват полуфабрикати, както и продуктите, съставящи всеки един артикул от менюто винаги са пресни! Разчитайте че ще Ви бъдат предложени и качествени АЛКОХОЛНИ и БЕЗАЛКОХОЛНИ ПИТИЕТА. Всеки петък и събота може да се насладите и на качествена ЖИВА МУЗИКА.

В сайта на ресторанта можете да се запознаете подробно с менюто.

Работното време на заведението е от 10.00 – 01.00 ч.
Работното време на кухнята е от 10.30 – 23.30 ч.

Ресторант „Гейзера“ ще Ви очаква с нетърпение!

 

Контакти:
гр. Сапарева баня, парк Гейзера
тел.: 0707 90 550; 0898 480 416
e-mail:
web: www.restorant-geizera.com
GPS координати:
42.288146 N 23.258295 E
Карта в Google Maps
Информация:
- българска кухня
- барбекю
- паркинг
Атмосфера:
Приятно място за събиране с добра компания. Подходящ за организиране на приятно семейно събиране, среща с приятели, фирмени банкети.
Говорими езици:
Български, Английски
Капацитет:
- закрита част
- открита част
Храна:
Българска традиционна кухня
Брой посещения: 3796
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти